N3F3RT4RI Merhaba kızlar, Bat tarihim 3 Eylül henüz test yapmadım. Bugün alıp yarın sabahtan itibaren birkaç gün sırayla yapmayi düşünüyorum. Var mi aranizda belirtisi olan, test yapmaya başlayan?
Bilinmiyorcpg N3F3RT4RI 5ine kadar olmam lazım ama hangi gün bilmiyorum 🤪 Hiçbir belirti yok, bu ayda uçtu test mest yapmıyorum ona verecegim parayla gidip kahve iciyorum artik😂
Tomrishatun N3F3RT4RI bat 2 Eylül belirti yok test yapma niyetimde yok bekleyip gorcez yapsak zaten cikar
EsrSvm N3F3RT4RI Benim de 3 Eylül 🥰 Ben aşılama oldum bazen adet sancısı gibi ağrılar oluyor ama bakalım inşaallah pozitif görürüz hepimiz ❤️
N3F3RT4RI Bilinmiyorcpg ya evet her ay her ay test parası vermekten bıkıyor insan, inşallah bu ay tuttururuz 😃
N3F3RT4RI Omay0707 silik çizgi gördüm, inşallah bebiş vardır ❤️ kan tahlil sonucunuzi da paylaşırsanız sevinirim. Yumurtlama tarihiniz ne zamandı biliyor musunuz?
Bilinmiyorcpg N3F3RT4RI Ben bu aşka olan inancımı kaybettim tayfun😂 kendimden ümidim yok ama inşallah sizin bebişleriniz sizinledir 💖
Omay0707 N3F3RT4RI inşallah kuzum büyük ihtimalle adetten hemen sonra hamile kaldım çünkü o süreden bu süreye kadar ilişki olmadı ve bu kadar erken ögrendigim için
Anneminnos Kbrasln aynı tarihlerimiz ☺️ben dün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı 😞belirti olarak mide ekşimesi var umutluydum üzüldüm.regl gecikmesini bekliyorum test yapmayıp direk kan vereceğim bu sefer
Kbrasln Essraaaa göğüs ağrım bel ve ara da kasik ağrısı oluyor bunun dışında yok sizde var mı belirti
Tucee9 4 Eylul regl tarihim. Erken gebelik testi yapmadim ve cok merak ediyorum.. insallah saglikla kavusuruz bebislerimize 😊
Bilinmiyorcpg N3F3RT4RI Zaten düşünmüyorum artık canım. Duamı Allah’a emanet ettim, ben yer yüzünde emanetimi sabırla ve dualarla bekliyorum. Nasibi ne zamansa o zaman gelsin💙 Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin, vakti ne zamansa o zaman olur elbet🙏🏻
minipanda Benim 4 eylül adet günüm aynı zmanda dpgum günüm :) eger hamileysem bana dogum günü hediyesi gibi olur