oznurack Kızlar başına gelen veya hala bu durumu yaşayan var mı vajina girişi ağrıyor ufak bi sızı gibi dünde gece yatarken belim çok ağrıdı korkuyorum siz tecrübelerinizi anlatır mısınız 😢
ElvinDeniz oznurack hiç korkma normal rahim kasları esnemeye başladığı için vajina ya baskı yapıyor oda ağrıya sebep oluyor geçiyor snra ki haftalarda. Ama siz temizliğe dikkat edin enfeksiyon kapayın sadece 😊
Pirayeada oznurack benim de ağrıyordu ama batma şeklinde iğne gibi yüksek enfeksiyon cıktı idrar tahlili yaptırın
oznurack Pirayeada idrar yolu enfeksiyonum var ama bol bol su içerek üstesinden gelmeye çalışıyorum günde ⅘ litre su içiyorum sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum idrar yanması gibi bi sorunla karşılaşmıyorum ama bilmiyorum sancılar neden oluyor
Mimik Bende de ilk haftlarda olmuştu, genelde adet gordugimde de ilk gunler olur, oyle bi agriyodi, ama nasil aciklarim bilemedim… Enfeksy9n da olabilir, bi danis doktoruna, ihmal etme…
Pirayeada oznurack bende de yanma yoktu ama yine de cıktı doktora yanma yok dedim batma oluyor deyince direk yanmayı sormuştu