Ceylanyusuf Ebrublbl ewet canım benim teyzem 38ci haftalıkken doğum yaptı hemde normal Rabbim bize de bir avazda kurtarsın inşallah
SevgiiOA Ebrublbl 33 haftada rahmim yumuşamıştı ve sancılarım başlamıştı çok gittik geldik hastaneyr son gittiğimde yine gşder geliriz diyordum ama açılmam varmış hemen yatışım yapılmıştı :)
Ececeyda SevgiiOA merhaba umarım görürsünüz yazdığımı. Bende 32+5 de rahimde yumusama olduğu söylendi. İlaç vrtdi kullanıyorım ama cok korkytorum erken doğum oluvak diye. Sizde nasıl ilerledi durum
blackwhite Ebrublbl 37 şuan adet gibi ağrım var nst de geçen hafta hafif hafif çıktı inş ağrım çoğalır doğururum 🤗
Rmyskrkus Sibelselim aaa 18 temmuzda yazmışsın bende şimdi görüp cevap veriyorum hayırlı olsun anneliğe alıştın mi
Sibelselim Rmyskrkus Teşekkür ederim. Evet alistim suan 44 günlük olduk bile. 😊 allah size de bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin 😊❤
Rmyskrkus Sibelselim oğlum üzülür mü nasıl karşılayacak her ikisi birden hasta olursa ne yapacagim su bu kırk tilki geziyor kafada
Sibelselim Rmyskrkus Dogru endise etmen normal. Allah yardimcin olsun . Insalalh hic hasta olup sizi uzmezler allah yardim eder inşalalh
Dmlasabiha Sibelselim 9 . ayın içinde yapacaksın canım korkma bende öyle yapcam hatta bnm ki 37 de bile olabilir