Cansu-12345 Kızlar bu aleti kullanan var mı ? Sürekli farklı çıkıyor dün normalken bugün sınırın üstünde ne kadar güvenilir bilen cevap verebilirse sevinirim
tcasl Cansu-12345 ben kaç tane cihazla denedim hepsi yüksek cikiyodu ama hiç bi zaman şekerim yüksek çıkmadı
Sarew Cansu-12345 farklı birşey yemiş olabilirsiniz ki ben ölçüm yaparken aynı yemeği ertesi gün yediysem aynı sonucu alamıyodum ya yüksek ya düşük çıkıyordu. Stres falan da çok etkiliyor bu durum da. Örneğin bende tam buğday ekmeği şekeri yükseltmezken burda bi kaç arkadaşta çok fazla yükseltiyordu
Sarew Cansu-12345 cihazı eczaneye götürüp gösterin onlarda bi solüsyon var cihazın doğruluğunu ölçüyorlar belli oluyor zaten orda bozuk olup olmadığı
Mom54544 Cansu-12345 aynı elde Parmaktan parmağa bile fark ediyo annem olcuyodu her gün bıraktı onu görünce inanmiyo artık o aletlere 😊
durununannesiiiiii %100 doğru sonuç çıkarmıyo zatende. Hergün aynı çıkmazki belki siz şekerli veya şekeri yükseltecek bişeyler yemişsinizdir ondan yüksek çıkmış olabilir . Bide arka arkaya hemen ölçmeyin her ölçmenizde yüksek çıkar
Cansu-12345 durununannesiiiiii hayır hiçbirşey yemiyorum resmen bütün tatlıları karbonhidratı hamur işini kestim meyveyi bile azalttım çok şekerli diye .ilk açlık bakıyorum kahvaltıdan bir saat sonra tokluk bakıyorum .hastanede ölçtürdüğümde normal çıkmıştı yani bişey yemiyorken yüksek çıkması bilmiyorum ne kadar doğru
Cansu-12345 tcasl ya normalde benim de öyle gebelik şekerim de 138 çıktı ondan dikkat etmeye başladım ama çok takıntı haline getirdim bide bişey yemiyorum yani
Cansu-12345 Sarew hayır kahvaltı yaptım herzamanki yediğim şeyler.aynen dediğiniz gibi eczaneye götüreyim bi
denizz1009 Hergün aynı şeyleri yesemde hergün farklı çıkıyor benim şekerimde. Yani o anki hareket durumu, stres durumu vs. Bi çok şey etkiliyo aslında. Ama içiniz rahat etmesi için bi götürün bakalım eczaneye
tcasl Cansu-12345 insülin direnci vardı hamilelikten önce ama hamilelikte şekerim normale döndü çok dikkat ettim