K88_ Günaydın bugün itibari ile 12. Hafta ama ben 11. Haftadan beri çok yorgunum oturduğum yerden kalkınca bile yoruluyorum bu normal mi hiç bir iş yapamıyorum bu ara🥺 ayağa kalkınca kalbim çok kuvvetli güçlü atmaya başlıyor
112prmanne K88_ ay bizde 13+6 dayız aynı dediğin şeyleri yaşıyorum ekstra birden tansiyonum düşüyor yemek yiyemiyorum gün gün kilo veriyorum kan tAhlili yaptır ben yaptırdım bi sıkıntı yok
giresun K88_ ben 16. Haftamdayim ayağa kalkınca yürüyünce tansiyon hemen düşüyor nefes almada bile zorlanıyorum bu zamanlarda normal sanırım hemen agzima bisiler atıyorum
K88_ YuvarlanamayanPandaa 6. Haftada bakılmıştı şimdi 16. Haftada bakılacak tekrar multivitamin kullanıyorum
Ela532 Canım benimde bu sıralar başladı ayağa kalkınca gözümün onu kararıyor ve kalbim çarpıyor neden oluyor bilmiyorum
K88_ 112prmanne tansiyonum düşük benim normalde de iki gün önceydi kontrolüm doktorum tansiyonum düşüyordur bol sıvı Alman gerekiyor dedi 16. Haftada yapacak kan tahlilini 6. Haftada yapmıştı ilk
Hifaefraimm K88_ yorgunluk 1.trinesterde oluyor 2 trimesterin ilk haftasında da oluyo bende on haftalığım yprgunluk uyku hissi ayağa kalkamama evimi temizlemek istemiyorum resmen sadece uzan ve uyu😂😂
Hifaefraimm K88_ ayy ayy ayy hiç sorma yaaa vallahi o kadar uyuşuk biri oldum ki katın validem diyo bekarken böyle değildin aldık seni çürük cıktın😂😂😂