ay-se 28+4 üm göğüslerim bekarlığımda da evliyken de hep dolgun ve sertti son üç gündür yumuşacık oldu birazda kilo vermişim bundan mı kaynaklı acaba birde yani sarkmamışta nasıl deyim sönmüş gibi böyle hiç hissetmeyecekmişim gibi
aysekmral ay-se malesef oluyo hatta emzirme dönemi ve sonrası patlamiş balon gibi sönüyo eski sertliği dikliği kalmıyo 😕
Aag06 Oluyor o benim doguma kadar bir ara yumusadi son 2ay sonmus balon gibiydi😂 sonra dohum yaptigim gibi sistiler
ay-se Aag06 peki bişey daha sorabilir miyim tekrar post açmayım tecrübelisiniz sanırım hamilelik konusunda ?
Aag06 ay-se 37den sonra yapiliyor hatta bana doktor 38de yapalim dedi ben dogum tetiklesin diye 37de zorla yaptirdim 😂 bebek yeri iyiyse kanala yakin degilse vs erkenden yapmiyorlar
Aag06 ay-se ay varya idrarini yapiyor gibi orayi rahat birak hani idrar yapinca aciliyor ya orasi onun gibi yap klozete oturmus gibi hic anlamiyorsub bile kendini sikarssn aciyor ben saldim tuvalet yapacak gibi anlamadim hic valla 😂
ay-se Aag06 iyi de herkes yazıyor yok parmağını soktu yok kanadı diye ben birde vajinismus geçirdim hiç açamam diyorum nasıl olacak bilmiyorum
aysekmral ay-se hamilelikle birlikte başlıyor işte vücudumuzda değişiklikler başta bende cok takıyordum ama sonra akişina bırakıyorsunuz sizde üzmeyin kendınızı 🥰