Esra1453- Çayı yeni içmeye başladım. Gerçi çayla pek de aram yok 1 bardak içiyorum o da sabah kahvaltısında çayı demlerken 1 tane de içine karanfil atıyorum zararı var mı yok mu?
Deryalim-26 Esra1453- ben de epeydir içmiyordum. Yada günde 1 tane çok açıktı. 30 dan sonra 2 3 bardağa çıktım ama çok açık içiyorum. Hatta içine limonda sıkıyorum çoğu zaman.
Hilal-95 Esra1453- bende içiyorum ilk haftalarda içmedim kahve felanda içmedim 28 haftlağım şuan 3 4 bardak içiyorum acık şekersiz valla başım ağrıyor fenalaşıyorum🤣 ağlayasım gleiyor 🙈 yani hamılelıkde sigara kadar çayın zararlı olduğunu düşünmüyorum millet kac tane içiyor valla ben asla kullanmıyorum yanında dahi durmuyorum bi çay zararım var napım☹️☹️ Oda alışkanlık tahlılerimde sorun cıkmıyor çok şükür kansızlık gibi bsy yok suan ☺️
Sumeyyems Gebelikte çayı azaltmak gerek çünkü bebeğin kafeini sindirmek için metabolizması hazır olmuyormuş. Çay kahve çikolata az miktarda tüketilmeli. Bence karanfili ilk haftalarda tüketmeyin o da rahimi harekete geçiriyor diye biliyorum.
Melike Hilalaydemir Annemiz, forum kuralları gereği satış yapmak, ürün reklamı yapmak yasaktır. Mutlu Forumlar 🥰🌸
Hilal-95 Esra1453- inşallah ediyorum tabiki hatta cevremdeki herkez abartıyosun sakınma felan diyor kendımı anca rahatlatıım diye bilirim çaydanlık kaldırıyorum herkes şok oluyor kaldırıyomusun artık diye🤣 düşün yani evdeki kedimi kucama almadım ben allahın izniyle sağlıcakla alalımda inşallah snra rahatlarız zaten🤗
sevgiharman Esra1453- sanırım geleneklerimiz gereği çay delisiyiz 😄 ben günde en az 5-6 bardak içiyorum çok seviyorum 🥺