sumeyyed kızlar 35+4üm. yaklaşık bir buçuk kilo vermişim durduk yere bu normal mi? zaten 4 kilo almıştım toplam
Clementinee sumeyyed sıcaklardan olabilir canım çok sıcak çünkü erimediğimize şükredelim😅 bende 1 kg verdim
Lokay sumeyyed ben de tam boyle bi konu ariyordum . Ben gun icinde ya da yatarken 57 yim. Sabah kalkiyorum bu bakiyorum 55 e düşmüşüm. Neden oluyor acaba. Bir de karnim cok kucuk 5 aylik gibi. Ama ben 34 haftaligim 🤷♀️
Elika0 Bebek sağlıklı olduğu sürece endişe etmene gerek yok. Bende 7 kilo verdim ama bebeğin kilosu ve boyu normal. Biz kilo veriyor olsak da onlar alıyor :)
sumeyyed Elika0 geçen hafta gittim her şeyi normaldi çok şükür ama benim ödemim falan da yoktu bi anda verince şaşırdım😂
Hacer26 80 ile hamile kaldim, şuan 79 kiloyum 34+3. Haftadayiz. Bebek 2.400 oldu o kilo alsa yeter.(Gebelik sekeri cikti diyet +egzersiz dedi dr 28. Haftadan itibaren.)Hala devam ediyorum tam buğday ekmegine ve tatlisiz hayata :(
sumeyyed Lokay uyanınca tartılmak en doğru sonucu veriyor diye biliyorum gün içinde vücut ister istemez şişiyo