sunashn50 sumeyraballl bilmiyorum valla 😂🤦🏻♀️21 haftada 8 kilo aldıysam doğuma yakın ne kadar olurum Allah bilir 😂😂
bebegimizibekliyoruz1 uzlet ben hamile olduğumu bilmeden erkek çocuğu görmüştüm rüyamda sonra öğrendim bu sefer de kız gördüm 😂 ama herkes bana oğlun olcak diyodu oğlum olucak 😂 bende erkek hissediyordum rüyada kız görünce dedim kız galiba 😂
uzlet bebegimizibekliyoruz1 Bende hep erkek gördüm eşim de öyle görmüş ailede herkesin ve benim de tabi içimize doğan erkekti ama kız diyorlar bakalım artık doğumda öğreniriz 😂
bebegimizibekliyoruz1 uzlet 😂 eşim kız çocuğu görmüş hep diyorum insanın içinden geçen vardır falan hiç söylemedi sağlıklı olsun hep dedi diyorum tamam sağlıklı olsun da ney olsun yani 😂 kız olursa sana erkek olursa bana arkadaş olur diyodu
Heather uzlet diyetisyen kontrolünde 7 kilo aldım diyetisyen çok memnun valla😂 ben fazlamı aldım diyorum yoo çok standart ve ılımlı diyo🤭 ilk doğumda 25 kilo aldım bu arada. Bakalım bu kez kaçla tamamlıcam🙄😁
uzlet Heather Diyetisyen kontrolünde olmak iyi oluyor ya frenleyebiliyor insan kendini kontrol eden olduğu için 😊 doğum sonrası kaç kilo gitmişti peki
rumeysatok uzlet 20+5 deyiz bizde 54 kilo ile hamile kaldım 56 kiloyum şu anda inşallah böyle devam ederim 😅☺️
Gmze17 22 oldum bende 48 hamile kaldım şuan 53.5 oldum 3 haftada 3 kilo aldım birden aşırı dikkat ediyorum Ama nasıl alıyorum anlamadım
uzlet Gmze17 Evet bende birden almaya başladım işte bundan sonra çok dikkat etmek gerekiyor valla ne yesek yarıyor şu sıralar 😃
uzlet bebegimizibekliyoruz1 Valla içimize doğan ile alakalı değil galiba öyle olsaydı bana erkek demeleri gerekirdi ama ısrarla kesin olmamakla beraber kız diyorlar 😃 Tabiki sağlıklı olsunlar da en önemlisi o ❤️