uzlet Kızlar 21+2 oldum bugün 61 ile hamile kalmıştım şuan 65 kiloyum. Bu aralar çok iştahım açıldı sizler kaç kg aldınız? doğuma kadar kaç kilo olurum çok merak ediyorum açıkçası 😊
sunashn50 sumeyraballl 21+3 olduk daha dün baktım 8 kilo almışım hamile kaldığımda 50 kiloydum ☺️58 kiloyum
uzlet bebegimizibekliyoruz1 tatlıdan soğumuştum yine tatlı yemeye başladım bana da o tatlılar kilo aldırdı kesin 😂
bebegimizibekliyoruz1 uzlet hiç sorma elimden gelse pastayla uyucam 😂 geçen gece nutella yerken eşime yakalandım diyo gündüzler çuvala mı girdi 😂
uzlet bebegimizibekliyoruz1 Geceleri benim de canım istiyor ama gece yememek için kendimi şartladım yoksa sonum hiç iyi olmaz 😂 gün içinde zaten sürekli acıkıp yiyorum
uzlet yaseminn3 Ahh ne güzel keşke hepimiz öyle olsak 😊 geçi bende evlendikten sonra kilo almaya başladım bekarken gayet iyidim
Mom526 uzlet benim de iştah çok açık dun çok meyve yedim özellikle karpuz ve üzüm..Bir ishal oluyorum bir kabiz..
uzlet Mom526 Bende de genel olarak kabızlık var özellikle akşamları yy emekten sonra çok fena şişlik ve gaz da oluyor baş edemiyorum bazen ne yesem gaz yapıyor 😔
uzlet bebegimizibekliyoruz1 bir küçük minnak nelere kadir 😂 doğumdan sonra ki halimizi ben merakla bekliyorum yani 😃