Deletedmom_33 Serapvtnsvr 14+4′üm ama ultrasonda 3-5 gün ileride. Bende ara ara bulantı oluyo. Göbek biraz çıktı. Acıkma biraz fazla. Birde 2 gün önce sağ tarafta bir titreşim dalgalanma gibi bişey hissettim otururken bebek hareketi miydi bilmiyorum ☺️
sehrengiz_8 Serapvtnsvr 14+6 haftalığım eşim çıktığını söylüyor ama bana gaz gibi geliyor yalnız çatlamalar başladı daha çok erken değil mi çatlaklar için
sehrengiz_8 Serapvtnsvr bir hissim var gibi ama sürekli olmayınca bağırsak hareketidir diye geçiştiriyorum bakalım tam hissetmeye başlayınca anlayacağım bende heyecanlanıyoruz da ne zaman hissedeceğiz diye
Btl_ulusal Bebek9 herkesin farklı oluyor benim 6.ayda yavaş yavaş çıkmaya başladı senin olduğun haftalarda ise dümdüz karnım vardı hamile olmadan önceki gibi. Bebek daha minnacık parmak kadar olduğundan çıkmaması çok normal
Clementinee Bende bolca gaz var 😅 göbekmi gazmı diye emin olamıyordum ama gazmış. Birde sabah sağ kasığımda yumru gibi birşey oluyor portakal büyüklüğünde bir süre sonra geçiyor gözlede görülüyor sizde oldumu hiç