Nurylcnkya 35 haftalık olduk artık fakat kaburgalarımda çok ağır baskı ve ağrı hissediyorum kızlar nefes alamaz durumdayım bu durumda olan veya yaşamış biri var mı aranızda 😔
Dilekcnkn Nurylcnkya 29 haftalıktan beri aynı şu an 33 haftalığım hala aynı birde baş aşağı duruyor ama ama git gide ağırlaşıyoruz artık doğuma kadar devam 😂
Aysen3434 Nurylcnkya gecen hafta gittim dr a 34 haftaligim asagi baski yapiyor dedim biraz daha buyusun kaburgalara da baski yapaxak demisti. Ama suan bende oyle bir durum yok bakalim. Yani bence normal suan onu yasamaniz. Bebeginiz en son ne zaman gititniz ve kac kilo idi.
Nurylcnkya Aysen3434 en son 1 hafta önce gittim kilosu 2200 dü kendim minyon bir bayanım birazda onun etkisi var bence
Aysen3434 Nurylcnkya bende 34 de gittim bana da 2500 dedi. Ama bilmiyorum ya kisiden kisiye degisiyor belkide. Boyu kac cm?
Aysen3434 Nurylcnkya 42 degildir bence benim 34 de 46 idi. 32. Haftada 43 cm idi. Fl diye bir kisim var ultrason kagidinda onu 7 ile carparsan boyu ortaya cikiyor.