B-Y94 blueberyy00 canımm kesemizi gördük. Düşük tehlikem var ağla ağla içim çıktı haber vericem dedim ya bir yanım mutluluktan doldu taştı ekrana ilk saniye bakınca bir yanım darman dağın oldu ilaç verdiler herşey yasak üzüntü ağlamak stres ani hareket heyecan herşey
blueberyy00 B-Y94 geçici bir dönem öyle düşün dikkat et sen gördün bak üzülme uzan sürekli mutlu ol bebisin seninle korkma çok sevindim gormene
B-Y94 blueberyy00 ahh canım m benim aynen bende öyle ama onu dedi dünya durdu benim için kuzum. Dinleniyorum bol bol belime ve kalçama yastık koyuyorum dik olması için
blueberyy00 B-Y94 İyi yapıyorsun canım korkma sağlıklıysa sana sımsıkı tutunur o sağlıklı değilse de en iyisini rabbim bilir bizim için çok can yakan birşey 4 kez yaşadım ama hakkımda hayırlısı buymus dedim tevekkül ettim korkma iyi olcak herşey
B-Y94 blueberyy00 Allahıö birdaha sana yaşatmasın kuzum. Evet anlıyorum sende beni kuzum biz şimdiye bakmamız gerekiyor bebişlere
blueberyy00 Momyyy16 yok ya kuzum bakmadı bile doktorum 3 hafta sonra dedi 15. Haftada gidicem işte ikili test yaptırdık salı günü onun sonucu çıkacak