Zehrayenianne Hep bel ağrısı çeken bir insandım zaten bir de gebelik 7 aylık olduk ve çok ağrımaya başladı eşim masaj yapayım diyor ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye masaj yapılsa sıkıntı olur mu sizce
Babyahu Zehrayenianne ben 23 haftalık hamileyim benimde belki ağrılarım bazen dayanılmaz oluyor. Neden masaj yapmak zararlı ki? Ne gibi bir zararı var? Bende bekleyeyim burda çünkü eşime yaptırıyorum sürekli.
Seda_nrr Zehrayenianne masajı bilmiyorum ama doktorunuz izin verirse hamile platesine gidin yada online katılın bel fıtığını çok rahatlatıyor
Dilaraeslem Zehrayenianne benimde bel ağrılarım 30. Haftadan sonra başladı eşine masaj yaptır benim doktorum fitil olarak parol verdi daha sonra sıcak duş almamı önerdi kaslarımın gevşettiğindwn özellikle belime sıcak su tutuyorum her gece uyumadan ve sıcak su torbası koyuyorum belime öyle uyuyabiliyorım
Zehrayenianne Babyahu ne bileyim eşim yapıyordu geçen gün kayınvalidem yapma bırak sakın falan dedi doğru mu acaba
Anesanne Zehrayenianne masaj yapmanın bebeğe ne gibi bir zararı olabilir ki. Kayınvalidenize sorun da bizi de aydınlatsın. Doğum anında gelen sancılarda bile eşiniz belinize masaj yapsın iyi gelir derler
Zehrayenianne Anesanne sırta baskı yapılırsa bebek düşer diyor bilmiyorum valla doktoruma sormak lazım
Dilaraeslem Zehrayenianne yaptır ben yaptırıyorum masaj yaptır ama bastırtma. Masajın zararı yok ağrı kesici krem kullanma ama bebek yağı vs kullanabilirsin