Ykr01 Kızlar merhaba 3 yıllık evlıyız 8 aydır çocuk düşünüyoruz ama her ay negatif cok yoruldm artık bugün ağladım eşimde ve bende hiçbir sorun yok görünüyor napcagımı bılmıyorum aşılama düşünsem erken mi
adrmz54 Ykr01 korunmayı bıraktıktan sonra 1 yıl boyunca deneyin eğer 1 yılı geçerse ve gebelik gerçekleşmezse doktora gitmelisiniz diyorlar genelde 😊🤷♀️
Zeyyyn Ykr01 bizde 5 Ay denedik olmadı artık eşime dedim boşver olursa olur olmazsa napalım elbet olur kendimizi üzüp duruyoruz umudumu kestim derken akışına bıraktık hamile kaldım birde yumurtlama dönemleri çok önemli onu iyi takip etmelisiniz ben kendim takip edıyordum ama şimdi testler de var
Ykr01 adrmz54 yumurtlama takıbı de yaptım olmadı 🤦🏻♀️ Artık cok canım sıkılıyor istemsiz tesekkr ederm
Ykr01 Beyza2727 evet dkkatlı bı sekılde takıp yaptk degerlendrdk çoğu ay neden böyle oluyo anlamıyorum
Askiletotomsu Ykr01 neyle yaptin ama. Programla yaptıysan yanlış. Ovulasyon testi alıp yaptıysan o dogru
Beyza2727 Ykr01 hayırlısı olsun canım sıkma canını sağlıklı hayırlısını versin olupta hayırsız olucak sa Allaha dua et ne eylerse güzel eyler 🙏
Durudefne61 Ykr01 kapsamli bi kan tahlili yaptırın Vitamin değerlerinize falan bakan bazen birşeyin eksikliği sağlıklı yumurtlamaya engel olabiliyor
Ykr01 Zeyyyn yaptım testler de denedm neler yaptm 😞 pekı artk dusunmedgn ay olmus ya o ay yumurtlama günlerine yine dıkkat ettn mi
Zkczkc Ykr01 eşiniz de bir ürolojiye görünsün, biz de çok denedik, doktora gittik, sorun yok denilince akışına bıraktık, bir yılın sonunda kendiliğinden tuttu 8 ay az bir süre lütfen moralinizi bozmayın
Ykr01 Zkczkc ürolojiden kastınız sperm sayısı ölçümü testı dı mı onu yaptrdı onun dışında bakılması gereken baska bılmedgmz bsey var mi acaba
Ykr01 Zkczkc akışına bıraktgnzda yumurtlama gunlerını yne de degerlendrdnzmi yoksa bihaber mi ilerledinz
Ykr01 Nesossssss evet prolatınm 72 cktı ılac kullandm o ay hemen düştü normale o da stresten yukselıyomus sanrm ama sonra ıkı uc deneme oldu yne olmadı 😞
Nesossssss Ykr01 hipofiz bezine baktılar mı? Çünkü onunla da alakalı olabiliyor. O zaman daha farklı bir tedavi gerekebilir.
Sevgikaya1525 Askiletotomsu Ben program ile yaptım tutu yani tam uygulamanın dediği günde adet olurdum dediği günde de yumurtam çatlardı