AcemiAnne91 27+5 haftalığız bugün doktora gittim 30 haftalik dedi normalde hep bir hafta onden gidiyordu ama sanki ara biraz açılmış gibi sizdede böyle oldumu erken dogum olur mu acaba 🤔🤔🤔🤔
Serenica AcemiAnne91 Benimde oyle canim 28 +1 Sata gore, 30+3 ultrasonda cinsytemz erkek doktor normal dogum yapamayblrsn boyle gderse Dedi 😬
deletedmom321 AcemiAnne91 bildiğim kadarıyla bebeğin önden gitmesi erken Doğum anlamına gelmez. Sadece doğumu zorlaştırabilir
Oglununannesi AcemiAnne91 bana kilosunun 3 hafta önde gittiğini söyledi ama usg ölçümleri çokta kesin değil .. hem öyle bile olsa büyük olması bi sorun değil iri olursa belki normal doğum olmayabilir sizin için..Erken doğumlada alakası olmaz
esrasd Serenica bana da aynısını dedi ve yemene içmene dkkat et dedi. Ya yazık sanki o zaman da çocuktan kesiyormuşum gibi geliyor 😂 size de diyet önerdi mi? Bu arada benim kilomda bir problem yok çok şükür
Senaarass Bnmde 27 4 gubluk olurkn dr 30 hafta dedi ama iki hafta ocnde gitim simdi 30 haftalik olmamam ragmn drye gorede 32 haftaligim ne olack acaba
Nulu İki oğlum da iki hafta önden gitti ikiside 38 haftalık doğdu canım tabi bu her bebek için geçerli değil ama gelişimi karar veriyor Doğum zamanını, hesaplar değil hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kuzun inşallah
AcemiAnne91 Nulu baştan beri hep bir hafta onden gidiyordu 14 haftaliksam 15 'di hep böyleydi 27 haftalik ken 30 çıkması biraz tedirgin etti ister istemez
BurcinC Sonradan değişebiliyor haftasını yakalayabiliyor arkadaşlar. Ve %100 doğru çıkmıyor bu sonuçlar. 4 kiloyu geçti diyip birisine sezeryana almışlar ama bebek doğduğunda 3,5 kiloymuş
deletedmom321 AcemiAnne91 üzülmeyin yanı çok büyürse belki o sorun olur hani sizin fiziksel yapınıza da bağlı bu kesin öyle olur diye bi durum yok. :)