nefizemoustafa Kizlaar 7 aylik hamileyim ve son 4 gün aşiri derecede garip sesler cikariyorum böyle innemek gibi 😂 sizce neden oluyor öyle🤦🏻♀️ Siz hiç yasadinizmi böyle bisey
YuvarlanamayanPandaa nefizemoustafa bilmiyorum ama oğlumdayken son ayda hafıf horlamaya başlamıştım 😂😂 şükür geçti
Ebrusnhzl nefizemoustafa bende aynı şeyi yaşıyorum 32haftalık hamileyim ve yaklaşık 1aydır aynı şey bende de var neden böyle oluyor acaba çok komik geliyor bana😂
Ebrusnhzl nefizemoustafa ama korkuyorlar demek ki benimde eşim sürekli gece iyi misin bişi mi oluyor diye telaşlanıyor😂
Esma97- nefizemoustafa ben yaşamadım ama burda bi postta okumuştum garip sesler çıkarıyorum kendimde çıkardığım seslere uyanıyorum hatta eşim çok şaşırıyor falan yazmışlardı 😅
nefizemoustafa Esma97- yani başta bende bi sorun var diye düşündüm ama bütün hamileler yaşiyormuş bu durumu 😂😂
Iremciksem nefizemoustafa bende de oluyor, birde nefessiz kalıp böyle horlama gibi Sanki boğazıma bişey sokuyolsrmış gibi kalkıyorum birden 😂 35+4 selamlar 😂
osm nefizemoustafa baya inliyorum kendi inlememe uyandım bikaç kez😂 en komiği de kendi tükürüğümde boğuluyordum 2 kere uyurken bi anda boğuluyorsun bişey yiyip içerken olsa anlicam ama uyurken nasıl başarıyorum bende bilmiyorum 🤷🏻♀️