Melakya Kızlar sureklı su postları okuyorum korktum acıkcası bı bakarmısınız? https://www.hizliresim.com/8olhqtk
Sweetybaby Melakya kuzucum evet çıkıntı gözüküyor bencede erkek ama %80 diyelim yine de.😍Az da olsa o çıkıntının kordon olma ihtimali var
Elfvli Melakya %80 erkekten kıza döndük. Ama neden korktunuz onu anlamadım. Erkek bebek mi istiyorsunuz ?
Melakya Cns34 tabıkıde ne hacet bır kızım var erkek dedı doktor ustte bacak arasını net verdı ama merak ıste 😂
Kubra2727 Buda artik sonradan kiz cikarsa artik bilemicem 😊😊cok net erkek oldugu eger kordon bagi degilse pipisi belli kac haftaliksin
Elfvli Melakya benimde İlk çocuğum kiz . Ikinci de bize de erkek dedi ama oda kiz 😄 evet insan bir kiz bir erkek olsun istiyor ama allahin takdiri . Saglikli hayirli evlatlar olsunlar 🤲
Elfvli Melakya yani doktor %80 demiş bir kere kendi de sonra şaşırdı. Nasil olur yüksek oranda vermiştim dedi 😅😅 ben zaten foto dan birseh anlamıyorum da hani bak şurası pipisi diye birsey göstermedi 🤭🤭
Dogalnaz Benımde iki erkek şimdiki hamileliğimde kız tabı 16 haftada 180 erkek dendı sonra başka özel hastanede kız dendı burdakı postları okumaktan bende korkmaya başladım gıdıp gelıp soruyorum kız deniyor hayırlısı sağlıklı bır sekılde işallah amın🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Nureylaa Melakya bana da erkek demisti sonra vazgeçti kiz dedi en son gittiğim de göstermedi kendini su an erkek ya da kiz diyemiyorum 😄 canları sagolsun kiz erkek fark etmez 😄
Elifgoktug1 Melakya ablama ayrintiliya kadar erkek dediler ayrintilida kiz olduğunu ogrenmistik😁 kordon pipi gibi duruyordu nasip bu işler belli olmaz ama doktoruna güveniyorsan sorun yok
Epifenomen Melakya bana defalarca erkek dendiği halde bir sürü pipi fotoğrafı verdiği halde detaylı ultrasonda kızım olacağını kesinleştirdiler meğer pipi gördükleri yer KordonMuş çıkıntı gibi duruyormuş. Hakkınızda hayırlı olsun sağlıklı doğar inşallah
Gulum32 Epifenomen nasıl oluyor ya benimde 2 erkekten sonra 3üncüyede erkek dedi iki ayrı doktor 13 haftalıkken daha gitmedim suan 17 haftalık olucagım sağlıklı olsunda hep gönlümde kız vardı banada olursa benim için mucize olur bu 😊hep böyle yorumlar okuyunca umutlanıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize