Seyma35 Merhabalar, Sezeryan olmuş veya olacak bu konuda tecrübeli annelerimiz süt gelmesi için tavsiyeleriniz nelerdir.. Kimisi süt 3 gün gelmiyor veya zor geliyor diyor.. Gelsin diye Ne yiyip içelim mesela..
Siibeell Seyma35 sezeryanı bilmemde normal dogum yapıp sütü gelmeyende var, sıcak duş alın ve masaj yapın duşta gögüslerinize
YuvarlanamayanPandaa Seyma35 kişiden kişiye ve hamileliğe değişiyor ilkinde gelemdş 2 gün 3. Gün çok az geldi bundada 24 den sonra gelmeye başladı şükür
Esra-1434 Seyma35 Ben de Çarşamba günü sezeryan oldum hemde erken dogum hemşire bana bestlak damla tavsiye etti bol su komposto gibi şeylerle destekleyince ben memnun kaldım sütum geldi Allah a şükür Eczaneden onu alırken emziren anne çayları vardı onu da kendi isteğimle aldım İnşallah hemen gelir sütünüz
Nureylaa Seyma35 bol bol su ve komposto için suyun çok önemli yeri var bu konuda ılık duş alıp göğüs masajı yapın, süt gelmese bile bebeğinize tutturun emmesini sağlayın ki süt bezleri de harekete geçsin ☺☺ bir de kimseyi takip stres yapmayın o süt gelecek inşallah 🙏🙏
Doce Seyma35 sıcak duşta hemen geliyor hatta ben sezeryanla sonra duşa hemen giremedimiz için pamuğu sıcak suya sokup göğsüme kapattim geldi hemen
MinikGrilBaby Seyma35 bende sezeryanla oldum ve bebeğimi göremedim ilk gece yoğun bakımda olduğu için süt istediler bir çay kaşığı kadar çıktı. Sonrasında bolca su, özellikle hurma yedim ben ve bir biberonu doldurdum