fadimeelisa Doğum ağrısı sancısı nasıl anlaşılır benim şuan ayağa kalktığımda ağrı hissediyorum rahmimde kasılma gibi değişik bişey uzandığım zaman olmuyor tecrübeli bayanlar yorumlarınızı bekliyorum ❤️❤️🌹
Siibeell fadimeelisa adet agrısı gibi oluyo, ishal agrısı gibi veya üşütürsünde karnın agrır ya aynı o şekilde oluyo
fadimeelisa Siibeell karnımda ağrı yok rahimde ayağa kalkınca bi acı ağrı hissediyorum uzanınca hemen geçiyor biraz ayakta çok durdum düğüne gitmiştim acaba ondan olabilir mi 🙄😆
iray95_ fadimeelisa baskı yapıyor olabilir. Bol bol uzanıp dinlenmeye bakın. Bende rahmimde ağrı hissettikçe doktorum mutlaka dinlen diyor. Umarım simdi daha iyisinizdir
Busra333 fadimeelisa zannetmiyorum doğum sancısı olduğunu çünkü rahimdeki agrıyı bende 2 aydır neredeyse hissediyorum yatınca çoğunlukla geçiyor 36 haftalığım :)
fadimeelisa iray95_ bol bol dinleniyorum ama bugün kanlı bir şey kaldı akıntı desem değil çok az bişey sonra sürekli kasılmalarım başladı Ara ara geliyor
fadimeelisa Busra333 uzanınca geçiyor ama ayağa kalktığım an sanki bebek çıkıcak gibi hissediyorum sürekli tuvaletim varmış gibi his oluyor vajinada😀
fadimeelisa çok az tırnak ucu kadar geldi sabah bidaha da gelmedi öyle bişey diğer anlattıklarım olmaya devam ediyor duş aldım rahatlayayım diye yok hala sancı gibi ağrılar devam ediyor ayak yanması da üstüne eklendi 😕 Busra333
Busra333 fadimeelisa ayak yanması da kötü ya bana da oluyor ama suan güzel gibi havalar :) ama suan bile sanki vajinamdan çıkacak gibi anlık his oluyor 🙃
fadimeelisa Şuan uzanıyorum benimki tekmelemeyi arttırdı ama sağ ve sol taraftan ağrı devam ediyor Allah yardımcımız olsun 🥰Busra333