Bsrazynp11 kuzum valla beklediğim gibi değildi Bi gun gecikti değerim 14 çıktı sonra 4 gün adet kanamam geldi amaona rağmen yükseldi değerim 55 ten iki gün sonra 114 dört gün sonra 404 oldu doktor çok iyi dedi ama iki gün sonra 554 oldu ve dış gebelik veya sağlıksız gebelik diye suphelendi başka hastaneye gittim alttan ve karından ultrasonla baktı ne rahim de nede tuplerde kese göremedi ama rahim az kalınlaşmış sonra tekrar kan yaptı 554 tu Bi gün sonra 596 olmuş bu sağlıksız dedi ilk kürtaj temizleyelim sonra eğer değerin düşmezse artış devam ederse dış gebelik vardır o zaman iğne yaparız dedi bende beklemek istedim pazartesi iki gü geçmiş olacak tekrar beta baktircam ve hem alttan hem üstten muayene olacak beta yine sağlıksız sa dedikleri gibi yaparım heralde onlarda şuan sağlıksız gebeliğe yürüyorlar tuplere iyice baktılar hicbirsey göremediler yani ben genetik test yaptırırım doktor kürtaj sonrası 2 ay sonra hamile kalabilirsin hiçbir sıkıntın yok dedi ama ben en az 6 ay ara vercem testlerin sonucu da çıkar fiziksel olmasada psikolojik olarak yoruldum