BaLLikom44 Kızlar Ankara’da özel hastane ve Kadın doğum doktoru önerir misiniz ? Birde muayene ve ayriyeten 3 lü tarama testi yapan varsa fiyat yazabilir mi 🥰
Mom54544 BaLLikom44 Ben a life Hospital da Alptekin Alagöz de yaptırdım 2 li 3 li testleri muayeneleri falan 3luye yanlış hatirlamiyosam 170 falan vermiştim galiba 135 de muayene ucretiydi
Glbskr BaLLikom44 medikal park İlkbal Kaygusuz muayene ücreti 290 TL ama ben doğum paketi alıyorum detaylı Gülnisa Karataş da yaptırdım 400 tl
Mom54544 BaLLikom44 Rica ederim tlfnda fiyat söylerler mi bilmiyorum ben o aşamalara gelmeden aradigimda demiyolardi şimdi napiyolar bilmiyorum ama doktorum çok iyi bı insan şahsen 1 yildir tanıyorum
Gulsahunal Ben özel Eryaman hastanesi Nida hanima gidiyorum,disarda yaptırabilirsin dedi 3lü taramayi kan tahlilini şehir hastanesinde yaptırdım,detaylı ultrasonu da Ali ipek hocaya gittim yarım saat falan sürdü tüm organlara herseyine bakti cok memnun kaldık
Egekuzey Özel 19 Mayıs hastanesi Dikmen de , Naciye Hoca var mükemmel bir doktor detaylıca herseyi konusur bakar inceler uzun uzun 3 senedir tanıyorum profesyonel 👍🏻 Fiyat konusunda çok yüksek değil ama net hatırlamıyorum bence bi gidip görüşülmesi şart