prensimibeklerkenn Nurayselvii 31+4 olduk bizde🐣 zaman bazen hızlı bazen hiç geçmiyo geçmediği zamanlar genelde dr muayenesi zamanları oluyo bi türlü gelmiyo 😂
nvn-mutlu Annesininbitanesi1 bütün kıyafet alışverişimiz bitti canım çok şükür şimdi sadece araba beşik vs onlar kaldı 🥰 bu hafta evimizi taşicaz o yüzden bir zamandır yorgunuz 😔 inşallah evimize geçince odamızı da tamamlarız 🥰
Annesininbitanesi1 nvn-mutlu ay hadi inşallah bende yavaş yavaş kıyafetlerini almaya başladım bebek arabası ve odasında bir türlü ne alacağıma karar veremedim ya 🙏🥰
Elifinannesi11 Nurayselvii anladım canım benimkide 5 Nisan ama 22ye yeni girdik nasıl oluyor ki anlamaıdm
nvn-mutlu Annesininbitanesi1 oda bizde daha hiç bakınmadık gerçi insan herşeyi beğeniyor bu zamanda 🤣 hepsi aklımda kalıyor araba olarakta ben çok pahalı birşey istemiyorum Trendyol da bulmuştum birtane büyük ihtimalle onu sipariş veririm
minikkusummm Nurayselvii bizde bu gece 00:00 itibari ile 22+0 oluyoruz 🙈 bana hic gecmiyor zaman 🤷🏻♀️
Annesininbitanesi1 nvn-mutlu hangi model trendyoldan bende şuna çok pahalı olsun istemiyorum oda konusundada dediğin gibi çok kararsız kalıyorum canım bende ya