gulsum97 34 haftalık gebeyim daha önceden de reflü olduğu için şuan çok daha fazla etkileniyorum günde tek öğün yemek yiyip yediklerime dikkat etmeme rağmen geceleri uyuyamıyorum artık uykumdan uyandırıyor var mı çözümü olan 😊
EbrarLinaBebek gulsum97 benimde önceden reflüm vardı 19.haftalarda başladı 13 gün ne yaptıysam geçmedi gece uyutmadı oturur pozisyonda uyuyordum Dr söyledim ilaç verdi şurup değil aç karnına içiliyor yemekten 15 dk önce reflüyüde tedavi ediyormuş günde 2 kez kullana bilirsin sakıncası yokmuş şimdi 24+6 yım 5 haftadır çok rahatım.
Puduhepa gulsum97 nexium kadın doğum doktorum vermişti Allah razı olsun valla zararı yokmuş çok rahat etmiştim
Tgbkrm-21 31 hf gebeyim bende yanma değilde ne yesem cok şişiyorum az da yesem cokta yesem aynı akabinde de mide bulantisi oluyor sizlerde de bu durumu yaşayan var mi
Ozlemzd34 Tgbkrm-21 benim şekerli ve unlu şeyler yiyince patlayacak gibi oluyordum. Suyum fazlaçıkmıştı .özellikle karpuz falan yapıyordu. Hele bide kabızlık problemin varsa daha kötü oluyor. Doktoruna aynen böyle sor belki şu fazladır ve sürekli uzan. Bana sola uzanmami söyledi öyle rahatlıyordim
gulsum97 Aysegul2210 canım ılık mı soğuk mu nasıl tüketirsem faydasını görürüm mesela bugün sabah kahvaltısı ile duruyorum ve rahatsız olmamak adına az ve sade şeyler tükettim sadece su içebildim ama dehşetli bir mide yanması söz konusu artık ağzıma kadar gelecek neredeyse asit 😒
Aysegul2210 36 haftaligim her akşam 1 bardak soğuk süt içiyorum hiçbir şekilde miğde yanmaları yaşamıyorum kesinlikle süt deneyim
Esma97- gulsum97 sadece tek öğün yemek de tetikler . Bende yıllardır gastrit ve reflü var az az sık sık az yağlı az baharatlı gıdalar tüketirseniz hafifler . Ama kesinlikle tek öğünle kalmayın 😊 bide gece yatmadan yudum yudum soğuk süt içince de azalıyor gerçekten ama tamamen geçtiğini hiç görmedim maalesef 😅
Aysegul2210 gulsum97 direk marketten aldığın gibi iç ısıtma dan soğuk olsun daha çok faydasını göreceksin
Tgbkrm-21 Ozlemzd34 unlu hamur işi tarzi şeyler yediğimde daha çok oluyorum bende kabızlık değilde tam tersi geçmeyen ishal mahvetti beni ama doktoruma yine de sorucam ödem yok bisey yok acaip şiş hissediyorum kendimi
Kardelen47 gulsum97 bende suan mide yanmasindan uyamiyorum mide yanmam gece gece bana baya kusturtu sabhtandir kusyorum 32 haftlik oldum hic bisey yasmadim ilk gebeligim hic bir zorlugum olmadi sanki gebe deglim gibi ilk defa az once mide yanmasindan kustum🤦♀️