Gulmom üç degil dört ,Kızlar çıldıracam artık 1 paket Princi komple attım cevizde çıktı çörek otunda cıktı çekirdek de cıktı ben anlamıyorum her seyi kontrol ettim hic birinde yok nerden geliyor yaşadığım yerde çok sıcak bir yer değil anladım bir kaynağı mı var nasıl halledecem bu sorunu 🤷🤯
Deletedmom27272 Gulmom uzun süre durunca öyle oluyor ben bakliyatlarımı cam kavanoza koyup içerisinde defne yaprağı koyuyorum o böceklenmesini engelliyor tavsiye ederim
Aag06 Gulmom cevizi naptin cwvizde cikan kurt cok cabuk dagiliyor kurtsuz deyip koydugun bile kurt yumurtasi oluyor kurtlaniyor ayiklayip su ile yikamalisin cevizi komple
Mihrimahirem Gulmom sıcaktan nemden hemen gider canlm maalesef. Dolapta muhafaza etmen lazım çok sıcak havalar
Gulmom 1anne2nefes ya dolapta yer kalmadı her şeyi dolaba koymaktan resmen kuru gıda dolabı oldu 🤷 neleri koyuyorsunuz anlamadım bu kurdun kaynagı ne
Gulmom Deletedmom27272 cam kavanoz benim de defne yapragını deneyeyim 🤔 ya birinden cıksa anlarım nerden basladı bu ya 😟
1anne2nefes Gulmom ben genelde kurubaklagilleri komple koyuyorum canm makarna dahil bikere basıma geldi bikere açık olunca paket ister istemez oluyor
Gulmom 1anne2nefes offf bende cıldırmak uzereyim yarın tekrar girecem mutfaga komple bakalm insallah bu sefer temizlenir. Buz dolabına koyacam koyabildikleri mi 🤔Hamile hamile bunlarla ugrasmak cıldırtıyor insanı mide falan kalmadı ya
Deletedmom27272 Gulmom benimde bir ara sizim gibi oldu her yerden kurt kelebek minik böcek çıldırdım adeta internetten araştırdım defne yaprağı önermişlerdi işe yaradı unun içerisine de koyuyorum işe yarıyor
Cemtur Mihrimahirem merhaba, plastikten mi saklıyorsun. Plastikten bende yaşadım ama bütün baklşyatlarda değil.
Aag06 Gulmom valla en cabuk ben kurtlanan 1 cevizi gordum ay bide kuru biber patlican ,bublarib kurusunu bi kaba koydum onuda posete koydum ovvvvv boyle bir kurtlanma yok hangi ara ne ara cogaldiniz yani😂 sen dolabi temizle altini arkasini nere varsa sok cikar tenizle yarin bi daha ara
0267 Gulmom pirinç kurtpanmasın diye pirincin içine tuz dök biraz o şekilde muhafaza ediyorum ben. Ama diğerlerinde sorun yaşamadım
Bademcim Gulmom un var mı mısır unu vs onlarda kurt yapıyor bence herseyi dökün gitmiyolar cunku benim de olmuştu 3 4 kere temizleyip koydum tekrar kavanozlara yine bir sekilde cıkıyorlardı hepsini döktüm nişasta vardı agzı acık o kurtlanmış keşfettikten sonra bitti ayrıca aldığımız ambalajlı pirinçlerde bile kurt var geçen denk geldim dikkat etmek lazım
Gulmom Bademcim bende zaten princten supheleniyorum muhtemelen o paketten oldu ya 🤔🤯 yarın beni buyuk iş bekliyor offf nerden cıkacak daha 😟
Mimik Posetlerde sakliyorsan, bit gibi birbirine bulasiyor hemen… Bunun ciddi kalici bi yontemi yok ne yazik ki… Ben herseyi az az aliyorum… eger imkanin varsa, stok yerine az almayi dene,
Dereyee Her şeyi tamamen temizlemeniz gerekiyor maalesef.dolabın her noktasını temizlemelisiniz.yoksa gitmiyor bir türlü.sıcaklardan ötürü oluyor ve defne yaprağı koyup ile tuz dökerseniz çözüm olacaktır
Aag06 Gulmom 😂😂tahmin edebiliyorum ben kafayi yemistim en son dolabi bi cektim arkada bir yere ohooo birikmis yumurtlamis 😂