Damla5 Kızlar merhaba 35+4 olduk bi kaç gündür alt bölgeme bıçak saplanır gibi oluyor saniyelik geçiyor sonra normal mi böyle bi sürüm yaşayan var mı aranızda ?
minikprensimmm123 Damla5 bende 34 haftalık oldum böyle rahmime bıçak saplıyorlar gibi ani bir şekilde sızlıyor yürürken felan öyle olunca lavabo ihtiyacı oluyor
Ahsenn11 Damla5 canım hafiften kasılmaların başlamış 😇 günde iki üç kere olur o anki hareketini imkansız hale getirir o anlık. Ama saniyeler sürüyordur .. kasilmalardir ☺️☺️
Cicikus1 Damla5 biz de 34+6 olduk bugün. Benim de başladı bu akşam bıçak batar gibi ani ağrılar, karnım sertleşiyor. Açıkçası korkuyorum erken doğum olur mu diye ama nette okuduğum kadarıyla bunlar yalancı sancılarmış.
Damla5 Ahsenn11 teşekkür ederimmm kuzum evet çok saniyelik bi olay demek ki ksılma böyle bişeymiş yandık desene 🙈🙃
Yonca0218 Bende 35+3 um 30.haftadan beri bahsettiğiniz gibi bıçak saplanır gibi her an bebek gelicek gibi sancı hissediyorum orda ama doktorum erken doğumla ilgisi yok bunlar çok normal dedi bu haftalarda sürekli ve düzenli olursa endişe edelim
bilnazo68o Cicikus1 aynıyız sizinle bende öyleyim çok kasılma oluyor. Erken doğum riski var ama ne zaman gelir kızım bilmiyorum, nst girdiniz mi hiç
Hafsaramazan Damla5 aynı haftalardayiz canım bu hafta bende de oldu muhtemelen yalancı sancılar bı keresinde öyle bı canım yandı ki ayy dedim doğum nasıl olacak 😂haftalar arttıkça sancılarin dozu da artacak alisicaz 🤷
Damla5 minikprensimmm123 ya bilmiyorum ki ama 32. Hafta da kontrolüm vardı en son o zaman başı aşağıdaydı ama kanala girmiş vs bişe demedi sadece bu haftadan sonra pozisyon değiştireceğini düşünmüyorum demişti doktorum
Almi4134 1 haftadır her gün oluyor hemen hemene ama basi hala dik 😁 demek ki yalanci sanci dogum pozisyonu almadi cunku daha
Elifdikel Damla5 Bende de oluyor arada dediğiniz gibi vajinada sızlama doktorum normal olduğunu söylemişti bebek başıyla baski yapıyor sanki daha çok ayakta kaldığımda iş yaptığımda oluyor
Damla5 Elifdikel benim durum pozisyon farketmiyor ayakta da oldu uzanırken de ama normal dediyse normaldir heralde 😊
minikprensimmm123 Damla5 Benim tostos hep yan yatıyordu haftaya kontrolüm var bakalım doktor belkide doğuma karar verecek sezeryan normal diye