Kubra_baydar kubratskya_ bende bilmiyorum benimde 40 olmasına iki gün var bekliyim burda bilen vardır heralde
ikiicocukkannesii kubratskya_ Burada okumuştum alıyorlar devlet Hastanesi’ne acilden giriş yapabilirsiniz
TansuB kubratskya_ benim burdaki devlet hastanem 36 dan sonra randevusuz bakilabilir ama o gun gece nobetci hangi doktorsa o bakar kendi secme hakkin yok dedi bende suanda oyle yapiyorum bi kac haftadir . 40 a gircem 😌
TansuB kubratskya_ direk gun icindeki polikinlige gidiyorum acile degil hangi doktor nobetciyse ona giriyorum muayene icin
Kubra_baydar kubratskya_ ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama doğum için devlete gidicem gibi görünüyor çünkü özel hastene normal doğum için bile bı sürü para istedi ve bizim o kadar maddi durumumuz yok o yüzden doğum için devlete gidicem ☺️
zeynepin_annesiiii kubratskya_ bizim burda 36 dan sonra ediyorlar . Ama sabah erken gidip sekretere söylemek lazım
TansuB kubratskya_ hayir o gun kim nobetciyse ona veriyo ben kabul ediyorum cunku randevu bulmak daha zor 36. Haftadan sonra hep boyle yaptim