anne06__ miniksevdamm havuç suyu için benim kaç kere sınıra indi havuç suyu içiyorum her gün normale dönüyor
miniksevdamm Aleynanin_annesi34 seçme hakkı sunulmadı ki 😣 normali çok istiyordum Meryem ana otum hurmam hepsi hazırdı ama suyu azalmış 2 günde 1 gidiyorm 1 ml düşerse hemen sezeryana alcam dedi
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm kıyamam canım ya üzülme demek ki nasipte yokmuş normal doğum. Allah hakkında böyle hayırlı görmüş emin ol ki Allahın bir bildiği var ki böyle şeyler oluyor imtihanın diyelim. Ama sonu güzel olacak inşallah sen içini ferah tut. 🤗 Bu arada 35 oldun dimi?
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm bu arada suyun da azlma varsa karpuz da ye öneririm canım baya Bi su yapyor
anne06__ miniksevdamm bırakmayın devam edin ne olur ne olmaz günde 3 için düzelene kadar inşallah etkisi olur
miniksevdamm Aleynanin_annesi34 çok üzüldüm nedense korkuyurm ameliyattan ama bebeğimin sağlığı her şeyden önemli elden bir şey gelmiyor rabbim in takdiri çok şükür 35+2 oldum bu haftayıda biterebilirsek yeter dedi doktor
miniksevdamm Aleynanin_annesi34 ya öyle mi havucu duydum karpuzu duymadım onuda yiyeyim canm bakayımm
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm İnsaAllah canım hiç üzülme tıp çok gelişti herşeyin çaresi var. Sen bol bol kendine ve bebeğinin sağlığı için dua et 🤲💕
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm benim de suyum fazlaydı bende bilmiyordum baya Bi karpuz yemiştim 2 gün sonra randevum vardı dr dedi suyun çok fazla sınırda vs ordan anlamıştım çünkü karpuz çok sulu
miniksevdamm Aleynanin_annesi34 resmen ağızımı sudan çekmiyorum 9 da yinde gideceğim bakalım inşallah artmış olur
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm inşallah canım iyi yapıyorsun su hayattır. Bu arada naptın gittin mi Bi değişiklik var mı?
miniksevdamm Aleynanin_annesi34 acil aldırlar bebeğimi tamamen bitmiş suyu bebeğimi küveze götürdüler 😭
Aleynanin_annesi34 miniksevdamm aa gerçekten mi 😔😢durumu ve kilosu nasl kuzum Allahım sana bağışlasın 🤲😔
candanx dualarım seninle haftası iyi moralini yüksek tutmaya çalış annesi sütün etkilenmesin kısacık ayrı kalacaksınız bence inşallah kavuşursunuz hemen 🙏🏻
BamBi miniksevdamm cici anne o korkuyu ikinci gebelikte yasadim o hastanede gecen günler ömrümden gitti.. Allah büyük O’na sigin. Eminimki sana güzellikler esenlikler verecek. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah. Bol bol uzan dinlenmeye bak.
miniksevdamm BamBi çok zormuş gerçekten karşı odada bebek var sesi geliyor onu duydukça ben ağlıyorum benim bebeplm ağlıyorsa kim susturuyordur onu😭