Samurtugba Kızlar ben seker yüklemesi yaptirmamistim şu an 34 haftaligim 31 haftadan beri suyumun fazla olduğu söyleniyor en son cuma gitmistim o da açlık tokluk bakalım şeker var mı diye dedi boyle bisey yaşayan varmi?
Samurtugba Askvesen ee peki şimdi nolacak dedi yani sekr de yoksa suyun fazlaliginjn bi zararı yokmuymus
Askvesen Samurtugba doktor eğitim araştırma hastanesine gönderdi ona da randevu bulunmadığı icin gidemiyorum herhangi bi yorum yapmadı fazla dedi devlet hastanesine gidiyorum hiç memnun değilim ona da 2ay sonrasında anca randevu alabildim ama artık sanırım öylece bekleyeceğim diğer ay gel diyor randevu açılmıyor randevusuz da kabul etmiyor bıktım artık
Samurtugba Askvesen anladım yani banada 2 haftadır suyun fazla deniyo ama bunun bebege zararı var yada şöyle bi yol izle diyen olmadı sadece şekere bakılacak bakalm sonra ne denecek eğer gene bisey demese bende özele gitmeyi düşünüyorum
Askvesen Samurtugba ben dün Özele gittim doktor herhangi bi risk görmüyorum dedi hersey normal dedi sizde gidince bilgi alınca lütfen yazabilir misiniz her doktor farklı şey söylüyor
Samurtugba Askvesen yazarım tabi ki yani benim ikinci gebeligim ve sezeryan benim merak ettiğim yani bu su fazlalığıdır yüzünden erken alma durumları olabilirmi diye merak etmiştim çünkü zararlı demiyorlar şunu yeme içme demyolar senin elinde değil diyolar