Merhaba kızlar size kendi hikayemi anlatmaya geldim ..Öncelikle normal doğumdan o kadar çok korkuyordum ki son ana kadar Sezeryan ve normal doğum arasında gidip geldim hem o doğum anını yaşamak istiyordum hem de deli gibi korkuyordum akışına bırakmaya karar verdim ama bebeğim bir türlü gelmiyordu her geçen gün de kilo alıyordu en son 40+3 de kontrole gittiğimde doktorum yarın sabah suni sancıyla doğumu başlatacağım bebeğin 4 kilo bir gün bile kalsa kilosu artar normal doğuramazsın dedi o gece heyecandan neredeyse hiç uyuyamadım sabah 8de yatışım yapıldı yavaş yavaş suni sancı vermeye başladılar ilk başlarda o kadar zorlamadı sadece devamlı gelip ebelerin muayene etmesi biraz can sıkıcıydı doğumdan bir gün önce kendime bir doğum koçu tuttum o benimle ilk andan itibaren ilgilendi her yere yanımda geldi 1-2 defa beni odamdan alıp doğumhaneye indirdiler doktor muayene edecek dediler ilk muayenede doğum ilerlemiyor bekleyeceğiz dediler odama çıktım spor yaptım yürüyüş yaptım yarım saat sonra geldiler yine muayene ettiler nstue bağladılar sonra yine doktorun yanına götürdüler suyum patlatıldı o dakikadan sonra sancılar şiddetlendi ben sıcak suda sancıları karşıladım Bu süreçte 2 saate bir gelip muayene ettiler bekledik bekledik 9 cm’de takılı kaldı tekrardan suni sancı başlatacak dediler ama ben artık açlıktan susuzluktan çok yorulmuştum istemiyorum dedim beni doğumhaneye indirdiler bir ebe karnımdan bastı var gücümle ıkındım ama sancı gitmişti doktor en son vakumla alacağız olmazsa sezeryan ameliyathaneyi de hazırlayın dedi o kadar sancı çektikten sonra ameliyata gitmek istemedim ağladım doğum koçum elimi tuttu başarıcaz elimi tut var gücünle ıkın dedi o anda oğlum doğdu karnıma koydular çok güzeldi sonradan benim dikişlerim yapıldı odama çıkarıldım sabah 8 de başlayan doğumum akşam 11 de gerçekleşti benim hikayem de böyle kızlar