-Selma- Hamilelikte 12 kilo alan bir anne doguödan bir hafta sonra bu kilonun kacını veriyor tecrubeli canlar 😘
Ates21 -Selma- ben tam hamilelikte 12 kilo aldım 🙂 doğumdan 1 gün sonra eve gelip tartıldım ve 10 kilo direk gitmişti bı kaç gün sonra tartıldım ben Şok 2 kilom gitmiş 1 hafta sonra Tartıldım eski kilonun bile altına düşmüşüm doğum yapalı 2 ay oldu 🙂 inşallah senin kilonda benim gibi hemen gider
Puduhepa -Selma- ben 93 kilo doğuma girdim sezeryan oldu. 4 5 gün sonra 10 kilom gitti. Her insanda farklı olabiliyor ama. Ama sana tavsiyem doğumdan sonra sonra süt yapar diye Tatlı yeme durmadan
gokcekocyigit07 Her gebelik her vücut farklı bu kişiden kişiye değişir, ben 1,5 ayda 16 kg verdim ama arkadaşım 2 senedir doğum kilosunu hala veremedi 🤷♀️
Kksll -Selma- ilk gebeligimde 20 den fazla almıştım 54le hamile kalmıştım.dogumdan 3 4 ay sonrasında 57 yekadar düşmüştüm sezeryan doğum yapmıştım
yaseminan -Selma- ben toplam 17 kilo almıştım doğumdan çıktığım gibi 10 kilo gitti 2 hafta sonra toplamda 14 kilo verdim