biranne3cocuk Meryemkepil Merhaba, Doğu beye gittiniz sanırım. Bende Boludayım bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz 😊
GuLMuR Yaz0808 canım ben Gebze merkez Hastanesi’nde yaptirdim 350 TL cik çok memnun kaldım 45 dk sürdü herseyine bakliyor net olarakta orda öğrendim cinsiyetini 😂oluşum olacak Allah kısmet ederse
Yaz0808 GuLMuR ben de ayrintiliya girdim bu dediğim renkli olanmış hani belki daha iyi belli olur ama bilemedim. Benim ayrintikida kıza benziyor dediler ama kesin ve net bilgi istiyorum oyuzden 4boyutlu ya girsem dedimde gerek yok ya daha🥰😂
Melimom2118 Çorlu özel vega hastanesinde yaptırmıstım 750 tl’ydi. Cinsiyet icin evet yuzde 80 garanti ama asıl önemli olan bebeginizin gelisim bilgisi icin bence yaptirılması gereken bir test.
Yaz0808 Melimom2118 ayrintiliya girdim dediğiniz oysa eger🥰 ben bu renkli olani sormuştum sadece tesekkur ederim
Yaz0808 Elif3434 aslinda sadece kullanılan cihaz daha kaliteli ve 4 boyutlu görüntü veriyor. Ekstra renkli ve belirgin oluyor. Benim gittiğim ayrıntılı ultrason siyah beyaz ve sanırım 2 yada 3 boyutlu
Yaz0808 alparslanannesii1661 ben ona girdim işte renkli arastiriyordum ama direk doktoruma gidicem ya gerek yok gibi geldi