Senanrrr_06 havakcdl-48 bizimde herşey dahil sezeryan 3 bin TL ormal 2500 tl mesai saati dışında kendi doktorum gelsin istersen +1000 TL dediler
Sennaaaa İyi değilim kızlar detaylımızda problem çıktı çok üzgünüm kalbinde parlaklık çıktı ve gelişimimiz geri çıktı bacak boyumuz kısa çıktı 😔
Tucc Sennaaaa rabbim yardımcınız olsunnn çok üzücü bi durum dicek bişey bulamıyorum Allah çok büyük allahım sağlık versin bütün evlatlarımıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
havakcdl-48 Sennaaaa canım çok geçmiş olsun inşaallah bir an önce sağlığına kavuşur gelişimi düzelir rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Senanrrr_06 Sennaaaa canım çok geçmiş olsun Allah’tan ümit kesilmez rabbime sığın dua et gelişme dönemleri daha inşallah düzelir.
Beyza97 kbra_22 yemekten sonra nefes darlığı, büyüyen karın , uzayan saçlarım ve parlayan cildim 😂 3 gündür de aşırı sinirlilik var durumlar böyle 😀
Gamzeee__ hamzayonca01 valla bilmiyorum ailemde olduğu icin şeker vs icim korktu en son kontrol de suyumda bebegin gelisimidr normaldi Perşembe randevum var bakalim nolur
Ouzc Gamzeee__ topuklarimda yok sanırım. Yani bazen o kadar halsiz oluyorum ki inan her yerim ağrıyormus gibi geliyor. 🙈
MuhendisHanim Nurklc38 Nasılsınız? Yine denk geldik.. Şeker yüklemesi ve yaptırdınız sonuçlar temiz çıktı şükür?
Yagmurryy havakcdl-48 çok cok amiin, bende bende al benden de o kadar kavuşsak artık minnak minnak ellerini ayaklarını sevsek 😍
havakcdl-48 Yagmurryy tez zamanda inşallah kuzum ❤️ ama malesef kaynanam ve kayın babam ne zaman heveslensem kursağımda bırakır oldular her zaman en kötüsü nu düşündürüyorlar içimi karartır oldular 🥺
Yagmurryy havakcdl-48 zor ama en güzeli kafaya takmamak eski kafa insanlar işte endişelendiklerinden kıymet verdiklerinden söylüyolardir da iste dusunemiyorlar seninde içini karartiklarini, ne konuda yapıyorlar tabiki bilemiyorum ama eski nesli bazen takmamak gerekiyor 🙊😁
Aylin2011 Gamzeee__ ilk gebeliğimde yaptırmıştım birşey çıkmadı ikincide doktor gerek duymadı üçüncüde ikiz gebelik Dr yaptırmamı önerdi yine randevuya gidince yaptırıcam inşallah
4438bebegim Son 95 gün bebeğin gelmesi, 6 Aralık görünüyor, mide yanması artık çok fazlalaştı, minik tekmeler sıklaştı, çabuk yorulma, meyvelere aşerme, çok şükür alış verişi de bitirdim E bebek den
Senanrrr_06 4438bebegim Canım bende e bebekten Alicam kışlıklar yoktu en son baktığımda gelmiş mi kışlıklar
4438bebegim Senanrrr_06 kışlık lar daha yok sadece pamuklu kumaşlar var, kapitone hırka bekliyorum bende kapitone yelek
havakcdl-48 Yagmurryy kötü niyetli olmadıkları ni biliyorum ama bebek ile alakalı bir muhabbet oluyor kaynanam mesela görmemişin bı oğlu olmuş tutmuş pipisini kopartmis diyor, birşey alacak olsam daha erken ya birşey olursa falan diyip devamlı icimi karartıyor ve altı yılın sonunda tüp bebek ile hamile kaldım tamam ama neden devamlı kötüyü çağırıp aklıma sokmaya çalışıyorlar anlamıyorum çok şükür ki şimdiye kadar zor bir hamilelik olmadı benim için ama bilmiyorum ki yaa eşime de bu durumdan rahatsız olduğumu söylediğim zaman hemen onları savunmaya çalışıyor her zaman ki gibi