papatya56 Adet bıteli bır hafta oluyo bugün kanamam oldu bıraz ilk defa boyle oldu kimyasal gebelik geçirdim bu ay ondan olabilir mi
Cutemomy papatya56 benimde öyle oldu. ayın 16 sında temizledim 27 sinde lekelenmem basladı. Agrım var. Kahve turuncu pembe kanama var. Aklım almıyor bunu. Sizin nasıl?
Hempol papatya56 benim kimyasal geçirdiğimde adet + kahverengi kanama 16 gün sürdü artık tuvalete gitiiğmde kahve rengi akıntı görmekten nefret etmiştim çok değişik olmuştu o ayki kanamam olabilir o yüzden
papatya56 Sevimlianne_adayi Yok canım geçirdim ayın 16 ağustosta kımyasal oldu adetım bıteli bır hafta oluyo bugun kanamam oldu az
muge1661 Adet bittikten 1 hafta sonra demek 14. Gününüz demek yani yumurtlama zamanınızda hafif lekelenme şeklinde kahvemsi- pembemsi akıntı gelebilir. Yumurtluyorsunuz tahminimce🦋
Clementinee papatya56 canım ben düzenli adet gören biriyim adet oldum bitti ve 10 gün sonra bi kanamam oldu anlam vermemiştim. Sonraki ay adetimi beklerken iki gün gecikti test yaptım hamileyim 😅
papatya56 Clementinee İnşallah bende oyle olurum bende duzenlı adet goruyorum kimyasal geçirdim acaba ondan mu öyle oldu dedım
Gizem5915_ Clementinee Aynı durum bende de oldu.Adetim bitikten 1 hafta sonra tekrar yoğun şekilde kanamam oldu.Doktora gittim hiçbir sorun yok hormonlardan kaynaklanabilir tekrar olursa kontrol edelim dedi.Diğer ay adetim 3 gün gecikti test yaptım hamileyim 😍