Dilarakyaa Kizlarr 31 haftalik gebeyim hemoroid var cok agrili ve kanamali geciyor oturamiyorum inanlmaz bir agri doktorum anestol krem verdi ama bir faydasini goremedim benimle ayni durumu yasayan varmi ne gibi bir cozumu var bu hemoroidin ☹☹☹
kutlaym Dilarakyaa 2 kez operasyon geçirmiş biri olarak turşu ve baharattan uzak, bol su ile yaşamalısın 😞 çok geçmiş olsun, istersen genel cerrahi ile görüşebilirsin kadın doğum bu konuda pek bilgili olmuyor ne yazık ki
Yagmur00 Dilarakyaa sicak su torbası koysan oraya canım sicak olunca cekıyor hamılıkte yasamadım ama normalde yasarim ve oyle yaparım
Merveennur Dilarakyaa bendr şuan 36.haftadayım 30 31.haftalarda sizin gibi çok kötü durumdaydım bende anestol krem kullandım doktorum tüm hemoroid ilaçlarını kullanabilirsin dedi ve kabızlığa çözüm olarak da duphalac şurup kullandım şuan yine çıktı krem uyuşturucu bir krem onu kullanıyorum henüz geçmiş değil malesef çok beter bir şey ya allah yardımcımız olsun 🤲
bilnazo68o Dilarakyaa kanamalı hemorid ve ben. Progtolog krem sürüyorum ve içeri itiyorum. Ne kadar dışarıda kalırsa o kadar agrı ve sızı yapar. Anestol sadece agrı kesici başka işe yaramıyor maalesef. Kabız olduğum da hep o kanama oluyor 🤷♀️
Dilarakyaa kutlaym Genel cerrahi ye gitmeyi dusunuyorum ama oda gebelik oldugundan dolayi anestolden baska bir ilac verirmi bilmiyorum suda cok iciyorum ama gercekten dayanilmaz bir agri sizede cok gecmis olsun tesekkurler 😞
Dilarakyaa Merveennur işin tuhafida kabizlik yok suan aksine ishal var gercekten cok agrili umarim doguma kadar boyle surmez sizede cok gecmis olsun tesekkur ederim 😞
Dilarakyaa bilnazo68o Benimki biraz fazla buyuk krem suruyorum ama iceri itemiyorum malesef umarim kisa zamanda gecer tesekkur ederim 😞
Merveennur Dilarakyaa ve sıcak su buharına oturmayı tavsiye etmişti bir diğer doktor sıcak iyi geliyor
Dilarakyaa Merveennur Onuda denedim ama anlik olarak rahatlatiyor sadece oda fayda etmedi umarim gebeligimde bana bir sknti yaratip erken dogum yada normal dogumu etkileyecek bir sey olmaz 😞😞
bilnazo68o Dilarakyaa genel cerraha gitseniz krem verir küçülür. Doğumdan sonra o ıkınmayla kocaman olmuştu. İki tane krem yazdı çok şükür küçülmüştü. Eğer giderseniz kullanırsanız geçse bile yine tekrar ederse küçükkendem içeri itin hep dışarıda kalmasın. Geçmiş olsun
Nihal42- Dilarakyaa cnm baticon al pamuğa damlat o bölgeye sür. Progtolog fitil doktoruna sor Ok derse kullan. Anestezol ağrını azaltır. Günlük sıcak su ile duş al. Geçer cnm inşallah
yaseminan Dilarakyaa sarı kantaron yapı kullanmanı öneririm benim doğumda hemoroidim patladı onun sayesinde iyileşti keşke daha önceden bilseydim çünkü doğumdan sonra bağırsak hareketleri azalıyor kabızlık problemi çok oluyor sana tavsiyem şimdiden kullan hatta arada sıcak kompres ve vazelin sür
pembemandalin Anestol bu duruma gelmiş hemoroid için pek işe yaramıyor fitil kullanmak iyi olabilir biraz yumuşatır rahatlarsınız en azından kanama olup enfeksiyon kapmazsınız.. Yoksa da bir doktora gitmekten başka çareniz yok gibi.
Dilarakyaa pembemandalin yarindan sonrada azalmazsa genel cerraha gidicegim tesekkur ederim anestolun bir faydasini goremedim ne agri azaltti nede sisligi indi malesef umarim enfeksiyon kapmam dediginiz gibi tesekkur ederim 😞