elbir 8 haftalık hamileyim. Elimi karnıma iyice bastırınca kalp atışını hissediyorum sanki. Ama emin olamadım böyle bir şey mümkün mü yaşayan var mı?
Adalina09 elbir 22 haftalık oldum ben hissedemiyorum daha bişey atıyor bazen ama damar ona emin oldum.yani
Liyuzamom elbir canım hissedemezsin daha bebek minicik ve bebeğin vücudunun içindeki kalbin atışını hissetmen mümkün değildi
Aysobaciniz elbir canım bende elimi alt karınıma koyduğumda sanki öyleydi daha 10 lu-12 li haftalarda, o nabız atması ama hareketi yada kalbi değil ☺️🌺
GamzeBaz elbir hayır canım dha erken 22 haftaya kadar süre var 21.22 haftadan sonra pıt pıt hissediyor genel gebeler 😊
GamzeBaz elbir benim ilk gebeliğim ailemdeki doktorlar ve kendi doktorumun dedıklrını dedım canım 😊siz sanslısnz diyelim henüz hissetmiyorum 💜
Seda9507 elbir aynı şeyi bende yaşamıştım ama kalp atışı değil sizin kendi kalp atışınızdan oluşan titreşim 😊
Adalina09 elbir valla pek sakin değil ne zaman hastaneye gitsem hiç durmuyor ultrasonda resmini zor çekiyor doktor ilk hamilelik olduğundan ben hissedemiyom belki de 😂
Adalina09 elbir valla pek sakin değil ne zaman hastaneye gitsem hiç durmuyor ultrasonda resmini zor çekiyor doktor ilk hamilelik olduğundan ben hissedemiyom belki de 😂