Aysenur3 Arkadadlar ben puset alfim ama puset örtüsü nu daha almadim.minderi almayi düşünüyorum rshat olsun yumusak olsun diye ama puset ortusu gereksiz mi acaba diyede dusunuyorum siz aldiniz mi
Dlkkoge Aysenur3 ben almadım ilk kızımda şimdikindede almayı düşünmüyorum evet hoş duruyor ama çokta lazım değil😊 normal Müslüm örtü atıyordum en fazla 3 4 ay zaten puset 6aya kadar kullanılıyor yinede senin tercihin tabi:))
Parsss Aysenur3 trendyolda secenek çok ama terletmıcek guzel bı kumaş olsun istiyorum birde magazaları gezıp bakıcam bulan haber versın canım🥰
Aysobaciniz Aysenur3 ben aldım daha doğrusu ablam aldı bana kendisinede o kadar gerekli bişey ki puset örtüsü dışarda çoçuğu herşeyden koruyor soğuktan sıcaktan havadan rüzgardan kesinlikle tavsiye ederim ama puset minderini tavsiye etmem pusete koyduğun zaman yer kaplıyor bebek sıkıyor içinde minderi bebek arabasında kullanıyoruz daha kullanışlı oluyor. Ama aşırı gerekli değil.
Parsss Aysobaciniz ama ılk zamanlar için mındersiz yetersız kalmazmı puset kendı minderide var ama yenıdoğan için değil benımkının
Aysenur3 Aysobaciniz Minder de kayar felan diyorlar cocuk icin o yuzden istedim benim minder varla yok arasinda.birde puseti arabada kullancgm icin hep örtü ne kadar gerekli bilemedim sonucta dışarda tek tasimiycm tek hastahane de felan
Bebekhemsiresi-1 Aysenur3 kış bebeği olacağı için ben almayı düşünüyorum rüzgar yağmur soğuk vs korumak için. Bugün bebepello ve beecollection sayfalarına fiyat sordum 120 ve 125 dediler modellere bakabilirsiniz pikeli çift katlı olanlardan almayı düşünüyorum
gokcekocyigit07 Bana göre çok gereksiz ve almadım, müslin örtü yeterli olacaktır, tabi tercih meselesi 🤷♀️
Aysenur3 Parsss Bende trendyoldan baktim hep.babynest siparisi vermiştim instgramdan 2 ay da gonderemediler ondan trendyoldan baktim
Parsss Aysenur3 ay ınstagramdan başka bişey ıcın bi kere paramı kaptırdım daha almıyorum bakmıyorumda
Yokys Aysenur3 ben aldim cift katli sonbahar bebegi olacaklari icin muslin ince gelir ve ucar vs diye düşündüm
Aysenur3 Yokys Nerden aldiniz.yani netten mi.ya arabanin icinde olacagi icin bilemedim puset xaten cok agir disarda tek kullanamam onu araba icinde kullancm
Aysobaciniz Aysenur3 minder pusette kullanılmıyor zaten bebek sıkıyor ama araba rahat oluyor puset kullanılmadığı zman arabaya minder konulabilir çünkü, benim aldığım minderde emniyet kemeri geçiş yerleri var kemeri o yerlerden geçirince bebeğin kayma olasılığı kaymıyor.