Bebegimveben0811- Kızlar rahimde çok büyük baski ile tuvalete gidiyorum ama gidince bekliyorum ki cisim gelsin gelen 1 damla veya 2 damla başına gelen var mı ne olur 14 haftalık hamileyim
Aag06 Bebegimveben0811- enfeksiyin olabilir bazen usutunve sistit denen bisey oluyor altina kacircakmis gibi his hic gitmiyor ama gidincede bisey gelmiyor ay cok zor cidden bi doktora gorunde ilac versin gecirsin hemen canim
busra5501 Bebegimveben0811- canım bende aynıyım enfeksiyon vardı geçti gibi ama çok sık wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum. Yanma kaşıntı koku akıntı bunlarda varsa mutlaka doktora gidip idrar tahlili ve kültürü yaptır.
Bebegimveben0811- Aag06 enfeksiyon var galiba şimdide sitsit başladı yarin gidicem bebeğe zatar verir mi
Aag06 Bebegimveben0811- yani erken dogumu tetikler uzun sureli enfeksiuon dogum aninda enfeksiyon olmasi bebisede geciyor tek kullanimlik antibiyotik tozlar var o geciriyor hemen ya baksinlsr bi degerlerine ona gore verirler ilac gecer hemen
Aag06 Bebegimveben0811- allah allah bol su ic canim ya sakin wc ihtiyacini tutma bol bol su tuketceksin 🤷🏻♀️