Aselertrk2020 Merhaba anneler 5+4 haftadayım cumartesi keseyi gördü doktorum fakat altında küçük bi kanama gördüğünü söyledi bu yüzden progestan hapını verdi ve 15 gün sonra kalp atışı için tekrar görmek istedi böle bi durumla karsılasan var mı paylasırmısınz lütfen ?
Taze_hamis Aselertrk2020 benimde kesenin altında kanamam var bende 9+3 um. Tüp bebek benimki. Dr um kanama kesenin altındaysa korkma keseye zarar vermez kendiliğinden yok olur gider demişti. Çeşme gibi kanamayla acile koştuk eşimle. Ama ömrümde öyle kanama görmedim ben :( çok çok korkmuştum fakat bebeğim duruyordu çok şükür. 1 gece hastanede yattım çıktım. Kanamam azalmıştı 2 gün sonra kahverengi lekeye döndü. 1 hafta öyle devam etti. Daha sonra içerideki kanama alanının yok olmak üzere olduğunu söylediler hatta yokolmuş bile diyebiliriz dediler. Kan sulandırıcıyı iğneye tekrar başladım. 2 gün vurundum iğneyi gece gene Çeşme gibi kanama başladı çok fenaydı. Biz yine korkarak gittik tabi hastaneye. Bebeğim gene iyiydi . O kanamalardan sonra hergün acile gidip bebeğim iyi mi diye bakıyoruz. Yoksa içim rahat etmiyor maalesef. Hergün hergün üşenmeden acile gidip baktık hep bebeğim e. Kahverengi lekelerim hala devam ediyor hala çok çok endişeliyim o lekeler yüzünden çok korkuyorum. Dr korkma dese bile işte :( inşaAllah senin dışa kanaman olmadan içeriden emilir kanama alanın canım 🙏 Allah yardımcımız olsun inşaAllah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız
Gamzebydmr Aselertrk2020 Oğlumda olmuştu benimde ağır kaldırma kendini yorma bol bol yat dinlen ayakta falan durma fazla çok şükür birdahaki kontrole gittiğimde geçmişti
Nerqisdefne Benimde aynıydı 16.cı haftama kadar kese altında kanama alanı vardı hep yattım iş yapmadım fazla zaten yapsamda karnım agrıyodu sonra geçti kanama alanı 7 aylık hamileyken bu seferde erken doğum riskim oldu bebeğimin kafası çok aşagıdaydı yine ilaç kullandım hep yattım sadece tuvalet ve yemek için kalktım 3 qünde bir kontrole çağırdı doktorum en son 35+6 da suyum bitmişti bebeğimin hareketlri çok güçsüzdü sezeryan oldum suan 4 buçuk aylık 😊
Aynan Nerqisdefne erken doğum riski nasıl fark edildi benim de 35+3de doğumum oldu ama 2gun önce doktora gittiğimde her şey normal görülüyor denmişti birden suyum geldi 2 gün sonrasında hiç bişey anlamadik
Aselertrk2020 Taze_hamis aminnnn benimde kanama alanı cok küçük dedi umarm atlatırız canm sagsalim gecer bu günlerde 🙏🙏
prensesim1_ Taze_hamis aynıyız seninle 2 haftadır durmuyo kanamam benimde bebeğim olmuyodu hastaneler evimiz oldu gitmediğim doltor kalmadı pazartesi tekrar gidicez bakalım inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🤲🏻
Taze_hamis Ozlem9292 çok geçmiş olsun canım. Kanama alanın kesenin altınsa ve keseye yakın değilse korkma. Şuan 15 haftalık olduk hamdolsun Allah’ıma 🤲 kanama alanım kalmadı yokoldu canım. Kahverengi lekelerim yaklaşık 1bucuk ay kadar devam etti maalesef ama oda bitti hamdolsun. Şimdi doktor bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söylüyorlar inşaAllah oda çıkar yukarı. Ama hiç rahat hamilelik geçirmiyorum hep korku kabız oldum dün ıkındım biraz ıkındığım için akşama kadar kendimi suçladım bebeğim iyi mi diye hep uyuyana kadar mutsuzdum. Herşeyden korkuyorum Buda kötü hamilelik geçirmeme sebeb oluyo :( sen kaç haftalıksın canım
Aselertrk2020 Ozlem9292 11+3 olduk cok şükürr herşey yolunda rabbim sizide kurtarsın cok stresli bi dönem üzülmemeye ve dinlenmeye calısın 🙏☺️
Ozlem9292 Taze_hamis çok geçmiş olsun size de . Ben suan 8+3 üm . Tüp bebekle hamile kaldım . Oksaparı kullandığım Zaman kanamam oluyor malesef . Şimdi doktor onu tekrar bıraktırdı . Düşük tehlikesi için iğne verdi . Malesef keseye yakın bir kanama bebeği 2 yer tutuyor dedi doktor . Tüp bebek doktorum da korkulacak bişey yok diyor . Dinleniyorum yapacak bişey yok şuan bekleyeceğiz . İnşallah sizde de herşey yolunda gider . Sabredip dua edeceğiz ..
Taze_hamis Ozlem9292 korkma canım benim tüp bebek doktorum aspirin ve oksaparı kestirdi kanamam olunca. Şuan 2 aydır kullanmıyorum hala o kan sulandırıcıları doktorum gerek görmedi zaten kullan deseydi de kullanabilirmiydim bilmiyorum çok korkmuştum çünkü Çeşme gibi kanıyordum bacaklarımlarımdan süzülüyordu. Sende atlatırsın inşaAllah hiç korkma tüp bebek doktoruna güven benimde tüp bebek doktorum bişey olmaz dedi olmadı. Diğer doktorlar acildekiler düşük tehlikesi dediler düşebilir de dediler hep korkuttular ama tüp bebek doktorum bişey olmayacak dedi olmadı da hamdolsun. Çok su iç . İğneni ol. Dua et rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın canım korkma bişey olmayacak 🙏
Aselertrk2020 Fk2 progestanı 10 gün boyunca düzenli sabah aksam kullandım ve gecti cok şükür kalp atışını o hafta duydum 🙏
Cerenktkc Ooooo benim kesenin yanı kanla doluydu progestan hap kullanmaya başladım. Ertesi gün parça düşürdüm hemen nöbetçi doktora gittim bebek düşmüş dedi kese bozulmuş ertesi gün kendi doktoruma kürtaj diye gittim kalp atışını duydum 😂😂😂 sonra hem progestan iğne hem hapını kullandım şuan çok şükür 6.5 aylık olduk korkmayın yani sakın geçer sadece yatın ve dinlenin
Ozlem9292 Taze_hamis şükürler olsun . Tüp bebek doktorum rahatlattı beni . Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim . Rabbim evlatlarımızı korusun inşallahhh . Buradan haberleşiriz yine iyi oluyor motive oluyoruz birbirimize 🤗🤗
Taze_hamis Ozlem9292 aynen canım benim hiç strese girme. En az 3 litre su iç canım. Bişey olmaz Allah’ın izniyle rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏 her zaman yazabilirsin ❤️❤️
Taze_hamis prensesim1_ hiç korkma canım Allah’a sığın 🙏 her adımımız imtihan, rabbim bizi imtihan ediyor diye düşün, dualarla sınavını geçtiğini bebeğini kucağına aldığını düşün 🤲 dua et çok, rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı ❤️