Busesue Kızlar 32. Haftama girdim 3 haftadır sekerim oldugu için diyet yapıyorum ve seker ekmegi kestim ama hiç kilo almamısım 68 ile basladım suan 81 im karnım da ger gçren gün büyüyor sizce bebek mi kilo alıyodur yiyorum yemekte"
Nnurmehmet Busesue 27+2 haftalığım 55le hamile kaldım şuan64 kiloyum ikinci gebeliğim 🤣 ilk kızımda 61 le hamile kalmıştım 76 kiloyla doğum yaptım aralarında 21 ay olacak Allah kısmet ederse doğumdan sonra kolay kilo veririm diye düşünüyorum koşturmaktan😅
elfmoom Busesue ben daha yolun başındayım🤭 11. haftaya giricem ama kusmaktan 5 kilo verdim. bakalım totalde kaç kilo alacağım, zayıf olduğum için baya kilo alırım gibi geliyor
Yaprakdokumusever Busesue Bende toplamda 13 kilo almıştım doğumdan 2 ay sonra hepsini verdim 👌🏻 Çocuğum 2,5 kilo doğdu 😅
Gonul_enes Busesue dana gibi yedigimden yine masallahimm var😀 3.ye hamileyim 20 kilo aldim cumaya dogumum var ins…ilk bebemde 21 kilo 2.de 19 .3 de 20 kilo aldim😀
lentil Busesue o diyetisyenn verdiği diyetlerde sen almıyorsn ama bebek çok iyi alıyor. Bende de şeker çıktı 2 haftada 1 kilo verdim bebek o sürede 500 gr almştı. Dedim keşke ilk başta diyetisyenle başlasaydım