Minik_mucizem2 Merhabalar hanımlar turkiyenin her yerinden paketleme işi yapan varmı aranizda. Yardımcı olur musunuz ?
yigitegenin_annesi Minik_mucizem2 bende goıgle Üzerinden budlum wp iletşime geçtim kimlik fotosu istiyor kimlik bilgimi vermek istemedim bilemdim güvenmiyroum
Mom54544 Minik_mucizem2 Dikkatli olun kuzenim hemşire atanana kadar evde can sıkıntısından yapayım dedi 200 lira atmış gelen giden yok dolandırıldı
Minik_mucizem2 Ceylan25 bir site buldum iyi gibi enzapaketleme .com bi bak istersen ben başlıycam gibi
Minik_mucizem2 Ferdadmr Evet demin whatsapp tan iki siteye mesaj attim başta bi iki mesaj attılar ve aramama rağmen hic dönüş yapmadilar
N01AKCAN Paketleme bulunca önce Google’dan araştırın hemen şikayetler çıkıyor bir sürü mağdur insan var dikkat edin hanımlar
Minik_mucizem2 yigitegenin_annesi Evet on yüzünden fotoğraf istediler . Genelde öyle yapıyorlar mi ki bende karar veremedim daha
yigitegenin_annesi [silindi] kimlik fotosu istiyor ama kapora istemiyor benım şu an baktıgım site güvenmelimiyim
Aminella Minik_mucizem2 canm işkur da var yeni başlıyacak miş bende yeni gördüm bilgin olsun hem daha güvenilir bence bir bak istersen