Tubis2021 Kızlar spinal ile 5 gün önce doğum yaptım. Ama ayaklarım be bacaklarım aşırı şiş elleyemiyorım (sona borusu gibi oldu )ayrıca göbek bölgemde acı nice inanılmaz bir bel ağrım bar normal mü bunlar?
Engzlevlt Tubis2021 gayet normal canm şişkinler 8 9 günden sonra gidiyor bel ağrın içinde sert bi yere uzan bide doktorun ağrı kesici vermesi lazım onu iç
Deletedmom_5 Tubis2021 Ayak şişliği bendede oldu tek çaresi ayaklarini yukarda tutup dinlenmek ama acı konusunu yaşamadım büyük ihtimal belden vurulan iğneden dolayı
Meyracukurmaraz Çok serum takıldığı için aşırı şişkinlik oluyor Bel ağrısı da spinalden dolayı çok normal 1 2 haftaya geçer
Tubis2021 Deletedmom_5 sanırım iğneden dediğiniz gibi ayaklarımı yukarı kaldırmak bi yana oynatamoyırım yanımdan
Deletedmom_5 Tubis2021 Öyle oluyo malesef ama her sezeryan yapanın ayakları şişiyomus normalmis benim 3-4 güne geçti hep uzatarak
Arelbenan Benim sol ayağımda ödem kaldı 1 yıl oldu sezaryen olalı, ne yaptıysam hangi doktora gittiysem care bulunamadı. Ağrısı yok ama Ayakkabı bulamıyorum 😔 ayakları havaya dikmek, tuzlu suda bekletmek, yürüyüş, soğuk suyla duş hic biri işe yaramadı 😭
Tubis2021 Arelbenan çok korkunç ya gerçekten yarın doktora gideceğiz kontrole ama ayağıma plan bi ayakkabı yok. Onu geçtim iğne batırmış gibi karıncalanmaya da başladı. Ben doğumla beraber az da olsa rahatlarım diyorsun şimdi de başka şeyler çıktı rabbim yardımcımız olskn