Clover Firdess magnezium potasyum veya calcium eksikligindrn olabilir.kurukayısı ve muz potasyum tahin magnezium sut ve sut urunleri de calcium bakımından zengin.ama ben acıkcası hamileleler icin ozel multivitamin iciyorum onun tanında da ayrıca calcium ve manezyum hapı alıyorum.
Duygu Firdess gece çok oluyor ağrıdan uyuyamıyorum herkes kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden kaynaklı diyor 32 haftalık olduk
Firdess [bilinmeyen] dün gece bacağıma oldu bugün ağrısı vardı hala şimdi de ayağıma oldu. Ayağım çok acımadı ama gece olan bi anda uykudan uyandırıyor felaket bişey 17+4 acaba bu zamanlar da mı oluyo ki
Hilalakar Firdess geçmez canım geçmez benim eşim de yapardı bende yapardım ağlaya ağlaya geçmesini beklerdim her gece olurdu dediğin gibi sabah da o kasılan bacağım ağrırdı çok zor 😔
Firdess Hilalakar onun acısından gece zaten uyku falan kalkıp bide sabah geri işe gidiyorum zor oluyo valla Allah yardımcımız olsun
Firdess Kbr yeni olduğu için doktoruma da söylemedim ara ara kadıncağızı bunalttım artık kontrolümü bekleyim