GamzeBaz 65sehro yarın 19 hafta olucam bklm dha bsey yok 😁😁annemde de böyleydi genetikse bnde de cıkmaz diye düşünüyorum 😁🥰
KadersizMelek 65sehro 23.haftadayım biraz biraz var gibi işte sırt üstü yatınca tamamen kayboluyor. Çok fazla göbeğim büyümez benim,ilkte de küçük top gibi birşeydi. 6.aya giriyoruz hala da küçük 🥰
Zeyyyn GamzeBaz bende de 21 kadar yoktu çıkan göbek te 3 4 aylık gibi dururdu sonra göbeğim olmucak bu çoçuk nereye büyücek derken 🤣 30dan sonra nurtopu gibi göbeğim oldu
Zeyyyn Dila71 büyümemiş göbek olarak birden olunca adapte olamıyorum ağlanıyorum valla eşime dıyom alışamadım ben buna aynaya bakamıcam🤣
Dila71 Zeyyyn bende zorlanıyorum dönerken falan 😂😂 insan tam adapte olamiyor yandan aynaya bakınca bir şişko görüyorum 😂😂😂
bilnazo68o 65sehro bende de var biraz gören küçümsüyor34 hafta . Bende bu bana yetiyor diyorum 😁 iç dünyamız geniş 😁😁
Kuzeyegemoms Benim 32 ye kadar düzdü karnım regl şişkinliği gibiydi 😅 32 den sonra büyümeye başladı suan 36+5 im 6 aylık kadar karnım çıktı 🙊