Merve5561 Kozlar merhaba 30 haftalık hamileyim çok ağırlaştım belim sırtım kasıklarım ağrıyor kasılmalar var onun harici iyiyim ☺️ sizin nasıl gidiyor 9 kilo aldım bu arada
Birtanemm Merve5561 ❤️30 haftaya gelmek için sabırsızlaniyorum 😂😂29 olcam Çarşamba günü az kaldı inşllah ben baya aldım kilo 🤣🤣
1prens_annesii Merve5561 35+4 🤦🏻♀️ Nstde sancı çıkıyor bebeğimde ben hissetmiyorum yatış verildi istemedim imza attım sancım olunca veya herhangi bir şey olunca gideceğim🥰
Dila71 Merve5561 30+5 olduk . Yatamiyorum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor . Birde iki gündür bebek hareket ettiğinde çok canım acıyor . Yemek yedikten sonra nefes almakta zorlanıyorum. 6 kilo almışım 🥴 bu haftalar geçmeyecek sanırım
Beyzacrc Merhabalar bizde 30+6 olduk 🌸 Nefes almakta zorlanma , hafif ağrılar başladı 😢 Hamile kaldığımda 70 kg idim bulantı sorunu yaşadığım icin 20 haftaya kadar 6 kg verdim . Şuan 68 kiloyum
Merve5561 Beyzacrc oo çok iyi ben yakında yuvarlanacak duruma geldim ki daha da alırım yani ilk hamileliğimde de 17 kilo almıştım 😁
Merve5561 1prens_annesii ben daha nst gitmedim ama dr bir sıkıntı yok dedi yeni gittim zor geçiyor valla 3. Trimester
Merve5561 Dila71 çok aşırı hareketli sanki karnım yırtılacak canım kızım bu kadar hareketli değildi şimdi oğlum hareket ettikçe canım acıyor yırtıyor sanki karnımı
Dila71 Merve5561 ay evet benimde çok canımı yakıyor sanırım artık güçlendiler ☺️ onlar büyüsünde ben razıyım biraz az kilo alıyor benim oğlum
Dila71 Merve5561 oo maşallah önden gidiyor sizin bebek demekki 🧿 bizimki 1236 çıktı o haftada , bir yerde hızlı kilo alacağına inandirmaya çalışıyorum kendimi ama bakalım
Merve5561 Beyzacrc aynen ben ilk doğumunda verdim kızım 6 aylıkken bütün kilolar gitmişti hatta 2 kilo da fazladan vermiştim emzirirken çok güzel kilo veriliyor
Merve5561 Dila71 benim kızım da minikti canım 40.haftada 2870 doğdu düşün ama bu önde gidiyor biraz ben de önde gitmesini istemiyorum çok kilolu olursa normal doğum yapamam ilk doğumum normaldi
Dila71 Merve5561 çok iri olması da doğum açısından sıkıntı haklısın canım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişleri 👶
Merve5561 Dila71 inşallah canım kızım minicikti bu da son zamanlarda normale döner diye düşünüyorum bakalım