huma2018 Kızlar ben 29+20haftalgim bu iki günde karnım çok sertleşiyor sizdede oluyor mu çoğunlukla sağ tarafımda çok toplanıyor doğum belirtisi mi ne acaba 🤷
bahtnurr1 huma2018 29+1 olduk bizde toplanma olması normalmiş canım , sertlik de lavabo sonrası geçiyor mu seninde benim geçiyor. Ama gün boyu hep sertse doktora söyle hoş sadece karın sertliği doğum demek değil yani
Zeyyyn huma2018 yalancı sancıların başlıyor braxton hicks diye geçiyor vücut kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş
MelH huma2018 benimde oleydi doktora sordum canım aciyordu çünkü ayakları ve kolları orda oyuzden hissediorsundur dedi 🤷
huma2018 Gulfem48 Benim sertleşme oluyor ama uzun süreli değil kısa sürüyor Allah’tan ama canımı acıtıyor
huma2018 Merve5561 bende bol bol su içiyorum çok şükür hareket leride iyi ama.serltesme olunca tedirginlestim
Merve5561 huma2018 aynen ben de endişe ediyorum baya hemen dr randevusu gelsin istiyorum dr da ayda bir çağırıyor uzun geliyor bana çok
huma2018 Merve5561 Ay banada ya 28+3 de gitim şimdi 32 haftalık olunca gitcem daha 29+2 deyim zmn geçmiyor hiç nasıl dayancam catalarim tabi doktoru gününü beklerken de zamanımız da yaklaşıyor şaka gibi 🙈😊