melekkizim_00 Kızlar böyle beyaz sarıya dönük inanılmaz sümüksü kıvamlı bir akıntı geldi peçeteye bu neden olur sizce 9 haftalık hamileyim
kalpatisi_ melekkizim_00 o akıntılar normal canım yükselen hormonlardan dolayı geliyo. Bende 14 haftalığım benden hala geliyo onlar, zararsız :)
Clementinee melekkizim_00 14 haftalığım benim hala öyle canım eğer kokulu ve idrarda yanma varsa o enfeksiyon demek😇
Merve5561 melekkizim_00 ben 30 haftalığım hamileliği öğrendiğimden beri sarı akıntım var canım sümüksü enfeksiyon çıkmıyor dr çok normal dedi
Sita3434 melekkizim_00 beyaz şeffaf normal ama sarı normal değil canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir
melekkizim_00 kalpatisi_ ama baya koyu kovmalıydı yani afedersiniz bakgam gibiydi çok korktum ilk defa böyle oldu, normalde de gelir ama bu baya kıvamlı
kalpatisi_ melekkizim_00 o normal kuzum afedersin az önce wc girdim top gibi geldi bende de :) kokusuna dikkat et eğer kötü kokuluysa enfeksiyon olabiliyo. Enfeksiyon olsa rengi hemen dönüyo zaten kokusuzsa zararsız :))
melekkizim_00 Clementinee yok hiç biri ama baya kıvamlı gelince korktuk eşimle ilk defa oldu bu kadar kıvamlı🤷♀️
Merve5561 melekkizim_00 yine dr bilgilendir canım ben söylüyorum kontrolllerimde ısrarla normal diyor