Merhaba kizlar, 24 ağustosta normal dogumla oğlumu dünyaya getirdim ama nefes alamadı 15 sn. Falan oksijensiz kaldı ve yanlış müdahale yapıldı. 2-3 saat oksijen makinesinde kaldı yanıma gelemedi. Makinedeyken sürekli aranıyordu ama memeyi veremediğim için emme refleksi kayboldu. Yanıma verdiklerinde memeyi hicbir şekilde ağzına alıp kavramadi. Emzik bile verdik onu bile emmedi, attı. Sonra ertesi gün emzik emmeye başladı. Ama meme ucumu yine hiçbir şekilde emmedi. Aranıyor, ağzına koyuyorum ama kavrayıp emmeyi beceremiyor. Mecbur parmağıma hortum koyup besliyorum. Geçen gün mememi ilk defa kavradı ve emdi. Memenin yanından hortumla mama verdik o şekilde kavradi emdi. Ama kavrayana kadar bazen 1 saat uğraşıyoruz. Aranıyor, memeyi ağzına sokuyorum ama kavrayip emmiyor istiyor ki şelale gibi ağzına süt aksın ondan sonra kavrayayim. Ama bu da her zaman işe yaramıyor dediğim gibi bazen bir saat uğraşıyoruz kavrasin diye. Ne yapabilirim başına böyle bir şey gelen var mı? Parmakla emmeye iyice alışacak diye çok korkuyorum. Bu arada kaşık biberonla da verdim onu da icmedi illa parmağımı emecek.