Havvayy Kbrasln bende elazığdayım araştırma berbat gerçekten asla ilgilenmiyor fethi sekinin ikidir aciline gidiyorum kanamadan dolayı kovmaktan beter ediyolar resmen medıline hastanesi zeynep hoca nın üzerine görmedim daha çok çok hakkıyla yapıyo işini tamam belki diyeceksin parasınj alıyo ilgilensin bi zahmet ama gebe iken doktorların tavrı çok etkiliyo bence insanı o yüzden paramlada olsa ilgi görmek iyi bence
Ftsrkn elfmoom merhabalar sizin bi postunuza denk gelmiştim hamile olduğunuzu düşünüyprdunuz ama doktor olumsuz konuşmuştu. O gün size çok dua ettim. Umarım sizsiniz. Ama sonucu bilmiyorum.
elfmoom Ftsrkn ya 🥰kurban olurum Allah razı olsun tüm dualarınız sizinle olsun inşallah🌸 evet benimm, 11 haftalık olacağız teyzesi🙏🏻 eksik olmayın çok sağ olun iyiki varsınız🖤
Kbrasln Cocuk tedavisi için gideceğim bu iki doktor mu var acaba iyi olarak kusura bakmayın çok bilmiyorum elazig yi
Ftsrkn Kbrasln bana fethi sekinde çocuğun olmz olsa bile düşük yaparsın falan dediler. Sonrasında ben tavsiye üzerine figen hanıma gittim. O kadar ilgilendiki. Şuan hamdolsun 20+5 hamileyim
Lavinkumsal Kbrasln Bende tedavi ile gebe kaldım Sami güngöru tavsiye ederim diğer doktorlardan hep olumsuz sonuç aldiydim ama Sami hocada ilk denemede çok şükür tuttu
elfmoom Ftsrkn benim eşim ve ailesi elazığlı çok sık gidip geliriz Elazığa:) ben İzmirliyim İzmirde yaşıyoruz eşimle 🌸
Ftsrkn elfmoom bir yıla yakın oturdum orada insanlarını çok sevdim tek sıkıntısı deprem maalesef. Arada özlüyorum orayı
elfmoom Ftsrkn insanlarını ben de çok seviyorum, başlı başına bir cennet :) evet deprem çok kötüydü.. eşimin ailesi ordaydı ve biz de çok geçirdik,1 yıl sonra da İzmirde deprem oldu zaten🙏🏻 Allah hepimizi korusun🌸
Ftsrkn elfmoom aminn. Tekrarını hiç ni yer yaşamasın inşallah. Sizlede tanıştığıma çok memnun oldum sanki hemşehrim gibi oldu☺️