Kivanclimerve Evet artik 9 aylik surecin sonuna geldik..seninle ayni bedende son saatlerim bebegim..endiselerim korkularim heyecanim hepsi birbirine girmis durumda..ilk sezeryanim degil cunku insanin basina neler gelecegini bilmesi daha zormus meger😕ama olsun sen saglikli gelde yeterki..kardesin babam benden daha cok heyecanli💕hepimiz seni ozlemle bekliyoruz..bu forumdaki hamile teyzelerinlede 9 aydir beraberim hepsi benm icin cok degerli ve simdi dualarini bekliyorum 💕👐😊 Allahin izniyle 5 saat sonra kavuscaz bebegim... seni seven annen ❤
HlyaSinanAk Kivanclimerve bende yarın bu saatlerde ikinci yavrumu kucagima alicam sezaryenle duygularıma tercüman olmussun. Rabbim Saglikla kucagina almayi nasip etsin kolaylıkla kavuştursun insallah👼👼
Cansu10 Kivanclimerve 4lü testin de risk çıkmıştı iyisindir inşallah yoktur bir sıkıntı darısı bizlere inşallah
Nesringurkan Hayirli kolay dogum olur insallah 💕😘 bnde haftaya bugun kavusucam yavruma cok heycanliyim yatamiyorum heycandan
Kivanclimerve Nesringurkan Insallah canm seninde az kalmis Allah butun hamileleri yavrusuna kavustursun saglikla🙏
AliyeAsel Devrim ayy dert etme canım bende aynen öyleyim 34 haftalık oldum kolum sırtım bacağım her yerim ağrıyor sıcaktanda asla uyuyamıyorum 🤕
Zynpdmr Devrim aynen bide aydinin sicagindan bi hal oldum goren aciyan gozlerle bakiyo doguramadinmi diye son zaman vakit gecmek bilmiyomus onu anladim
Devrim Sıcaklar zaten ayrı dert bana da acıyarak bakıyorlar hayırlısıyla geçsin zaman olsun Doğum sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor psikolojim alt üst oldu eşimin psikolojisini de bozdum
Zynpdmr Devrim Gecicek insallah hayirlisiyla ama nasi geccek onu bende bilmiyorum dogurana kadar,gunduzleri ev hapsi modundayim baska bi yontem bulamadim 😊